• 瀏覽: 6,701
  • 回覆: 36
+2
由特首李家超率領的港府訪問團,原定今日(31日)中午前往廣東,惟因新冠疫情關係,改為明日(9月1日)在港與廣東、廣州及深...

連大陸都唔想見到你 , 都唔知你有冇肺炎 , 一陣間加重國家嘅負擔就唔好啦 , 呢一方面林鄭聰明啲 , 起碼即刻拒絕 為要 留港抗疫 🤭

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20220831/mobile/bkn-20220831092358886-0831_00822_001.html

困難重重, 這份功課好難做。 

提示: 違規內容已被屏蔽
提示: 違規內容已被屏蔽
通條鐵咩!
昨天深圳又話有新變種病毒病毒來自香港,今日又話會議要取消.聰明人都明白上面乜嘢意思啦!

怕你怕米貴

引用:
原帖由 takngaihk 於 2022-8-31 12:35 發表
由特首李家超率領的港府訪問團,原定今日(31日)中午前往廣東,惟因新冠疫情關係,改為明日(9月1日)在港與廣東、廣州及深...

連大陸都唔想見到你 , 都唔知 ...
超哥你唔把有感染同冇感染嘅市民分開, 國內各省市都怕左你.

孤島
據知未有庸工和南亞人因疫瓜老襯~真係唔明,成百萬都冇😌偏偏中你

引用:
原帖由 takngaihk 於 2022-8-31 12:35 發表

你似乎好掛住林鄭喎????

引用:
原帖由 chandaiman05 於 2022-8-31 13:06 發表

你似乎好掛住林鄭喎????
冇話掛唔掛住 , 你認為呢個政府同立法會做到啲乜嘢 ? , 一個小圈子無認受性嘅選舉。 , 建制派 近呢一個月都冇乜聽到佢哋 為香港做事 嘅新聞 , 只係聽到 染肺炎。。。

想通關,大家要求神拜佛20大阿黑仔可以坐正攞到權啦!

引用:

內地官員怕你播毒,呢次大鑊了

引用:
原帖由 falconV8 於 2022-8-31 12:39 發表
困難重重, 這份功課好難做。 
怕乜呢,內地唔開關,可對外國開關,要讓隔離埠眼紅

自己都通唔到關,仲同人講通關?

主題標籤 #李家超
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]