• 瀏覽: 27,370
  • 回覆: 126
+3
引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2022-8-31 10:59 發表
日本首相岸田文雄8月31日表示,9月7日開始將每日入境人數上限提高至5萬人,並會進一步放寬入境限制,重新開放外國非旅行團入境。8月21日感染新型冠

香港人終於可以返鄉下啦:s ...
又被精日份子代表了。

仆街曱甴又蜂湧去佢哋母國朝聖,帶撚晒啲美肺返嚟香港呀屌 !

去日本易過返大陸
啲人講到去了會死咁,但最好笑唔去日本留係香港都有7成人中了

好期待旅行 我好想去hi吓啲日本熟女

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2022-8-31 10:59 發表
日本首相岸田文雄8月31日表示,9月7日開始將每日入境人數上限提高至5萬人,並會進一步放寬入境限制,重新開放外國非旅行團入境。8月21日感染新型冠

香港人終於可以返鄉下啦:s ...
咁你仲唔及早上路

引用:
原帖由 Essentials 於 2022-8-31 15:05 發表
日日20萬單,條命自己嘅,吾怕染病咪去lor, 我就怕死吾會去,你估我前世未搭過飛機咩!
師兄咁大口氣係大陸住嗎?
如果係香港我怕你唔周圍去都一樣中,唔好誤會我唔係沮咒你,我都未中不過已本著遲早都中心態了

引用:
原帖由 touya08 於 2022-8-31 11:25 發表
睇唻日笨好唔惦, 近來頻爆疫仲反而開放入境
大陸顧好自己先啦

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2022-8-31 16:19 發表

我真係唔明的人, 成日話呢隻病似傷風感冒, 大佬, 身體係自己㗎, 就算傷風感冒, 發燒, 幾日都夠辛苦, 同埋中左仲要去隔離, 又辛苦, 又冇自由 , 何必呢?
平時屙嘔肚痛咪一樣辛苦,前世未試過感冒咩

引用:
原帖由 公你贏,字我輸 於 2022-8-31 20:43 發表

平時屙嘔肚痛咪一樣辛苦,前世未試過感冒咩
就係試過, 所以唔想再試, 有邊個想自己有病㗎?

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2022-8-31 21:02 發表

就係試過, 所以唔想再試, 有邊個想自己有病㗎?
如果世上有一個地方,一去到即中嘅話,我會想拜訪下

引用:
原帖由 sokwokwai 於 2022-8-31 15:56 發表
好似點開放都好少人去日本,係咪因為唔可以自由行?
開左自由行就會多人,相信依家大把人開始book年尾機票了

如果返香港唔駛隔離,我都即刻飛

提示: 違規內容已被屏蔽
日本👍全世界都開關逐步回復正常只得大陸仲玩瘋控!現在香港自己每日都過萬宗,重點係睇重症和死亡率!

引用:
原帖由 買大陸股等跳樓 於 2022-8-31 18:32 發表
外圍生活越嚟越正常, 反觀中港苦苦掙扎
了鼻已經成為國技!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]