• 瀏覽: 27,379
  • 回覆: 126
+3
引用:
原帖由 tkglobe 於 2022-8-31 15:55 發表

呢個肯定係本世紀最大嘅笑話
緊係啦!
個個西西都自己顧自己!
尾國話自己抗疫第一tim~~
好多笑點㗎!

引用:
原帖由 richardli008 於 2022-8-31 15:22 發表

打晒四針疫苗就算真係中咗只要抵抗力好都係感冒差不多,香港人大驚小怪!都三年啦,再拖落去都無意思。有疫苗有特效藥重想點?
疫苗都未成熟,
打咗仲係中,

不過好過冇,
個個做白老鼠。

美國的特效藥又係未成熟~

日元跌到咁, 急需救亡

引用:
原帖由 好逸惡勞 於 2022-8-31 11:32 發表
呢D就叫做有本事,有底氣囉。不像某國家,一味封關封城,仲話自主研發葯物可治新冠。
你去美國睇吓!
旅遊區,拉低口罩影相咋,啲導遊幾乎掹槍!
所有賭場,一律消毒,登記,口罩!
就算家人見面前,一律自己快測!

引用:
原帖由 Essentials 於 2022-8-31 15:05 發表
日日20萬單,條命自己嘅,吾怕染病咪去lor, 我就怕死吾會去,你估我前世未搭過飛機咩!
我真係唔明的人, 成日話呢隻病似傷風感冒, 大佬, 身體係自己㗎, 就算傷風感冒, 發燒, 幾日都夠辛苦, 同埋中左仲要去隔離, 又辛苦, 又冇自由 , 何必呢?

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 31-8-2022 10:59 發表
日本首相岸田文雄8月31日表示,9月7日開始將每日入境人數上限提高至5萬人,並會進一步放寬入境限制,重新開放外國非旅行團入境。8月21日感染新型冠

香港人終於可以返鄉下啦:s ...
嘩正呀!⼀

佢痴痴地同中國反面無曬中國遊客死得啦

引用:
原帖由 1234maui 於 2022-8-31 16:41 發表
 佢痴痴地同中國反面無曬中國遊客死得啦
所以中國唔取消防疫……有理由相信同時教訓日韓歐美削弱佢哋經濟

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2022-8-31 10:59 發表
日本首相岸田文雄8月31日表示,9月7日開始將每日入境人數上限提高至5萬人,並會進一步放寬入境限制,重新開放外國非旅行團入境。8月21日感染新型冠

最掛住日本🇯🇵啲食物😀

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2022-8-31 10:59 發表

幾時搵埋你老母,返鄉下拍AV?

引用:
原帖由 chloechoi 於 2022-8-31 15:40 發表
你一世唔好去日本,唔好食魚生,日本侵華殺害百萬中國人,如果你去日本等同賣國賊,小心報應下一代
香港的魚生係挪威出產,
日本好少魚生來港~

好似係一樣要報團,不過沒有導遊,唔係完全自由行,東方係咁樣解釋

引用:
原帖由 87er 於 2022-8-31 17:40 發表

香港的魚生係挪威出產,
日本好少魚生來港~
日本國民飲緊福射水,食緊福射魚生🙃

引用:
原帖由 FATBOY19700331 於 2022-8-31 17:44 發表
好似係一樣要報團,不過沒有導遊,唔係完全自由行,東方係咁樣解釋
可惜!自由行開心啲

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2022-8-31 16:19 發表

我真係唔明的人, 成日話呢隻病似傷風感冒, 大佬, 身體係自己㗎, 就算傷風感冒, 發燒, 幾日都夠辛苦, 同埋中左仲要去隔離, 又辛苦, 又冇自由 , 何必呢?
因為香港蠢人真係好撚多!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]