• 瀏覽: 19,270
  • 回覆: 112
+2
兩名男子於屯門失蹤近兩周,至今下落不明。33歲男子林承達和36歲男子葉岳展,在8月17日晚上於三聖街最後露面後便告失蹤。據知二人為朋友關係,葉及林的親友分別在兩日後,即8月19日向警方報警。

林承達身高約1.71米,體重約75公斤,中等身材,方面型,黃皮膚及蓄短黑髮。他最後露面時身穿淺色短袖上衣、深色短褲及深色拖鞋。
至於葉岳展身高約1.65米,體重約50公斤,中等身材,圓面型,黃皮膚及蓄黑色及金色短髮。他最後露面時身穿深色短袖上衣、深色短褲及白色拖鞋。

呢, 呢, 呢, 張相放低D丫, 睇到兩個都係黑衫仔/佬嘛,
唔係又跑了去柬埔寨揾食嘛???

新聞來源連結:
https://std.stheadline.com/realtime/article/1868370/即時-港聞-同屬朋友關係-屯門兩男離奇失蹤近兩周下落不明

二個睇落都骨格精奇, 好相。。。。

2隻曱甴

希望冇事

引用:
原帖由 cwilson1 於 2022-8-30 02:01 發表
兩名男子於屯門失蹤近兩周,至今下落不明。33歲男子林承達和36歲男子葉岳展,在8月17日晚上於三聖街最後露面後便告失蹤。據知二人為朋友關係,葉及林的親友分別在兩日後,即8月19日向警方報警。

林承達身高約1.71米,體重約75公斤,中等身材,方面型,黃皮膚及蓄短黑髮。他最後露面時身穿淺色短袖上衣、深色短褲及深色拖鞋。
至於葉岳展身高約1.65米,體重約50公斤,中等身材,圓面型,黃皮膚及蓄 ...
如果去柬埔寨應該不會是偷渡會從正式的途徑離開入境處會有資料故此很大機會仍然在香港,如果是科幻故事就是俾外星人捉咗,如果是驚慄故事就是畀殺人狂魔斬殺或者恐怖片就是被自殺到底是什麼呢?🥺

肛了

私奔

引用:
原帖由 chungalex78 於 2022-8-30 03:43 發表

如果去柬埔寨應該不會是偷渡會從正式的途徑離開入境處會有資料故此很大機會仍然在香港,如果是科幻故事就是俾外星人捉咗,如果是驚慄故事就是畀殺人狂魔斬殺或者恐怖片就是被自殺到底是什麼呢?🥺
上年都好似有提, 在12瞞徒之前, 都有一批原來仲有一批瞞徒著草了去台灣

另外, 那著草去台灣的女大生, 去到被手足強姦了, 想告又被迫到唔敢告的.,,唔知而家點呢???

如果唔係新聞報導, 都唔知原來中槍那荃灣男學生, 連同另外想著草, 怎知被手足坑了成年喎

除了那中槍男生外, 明明另外那三件可搭飛機去外國, 怎解著揀草咁過癮呢

引用:
原帖由 bi11 於 2022-8-30 05:18 發表
私奔
咁核突!!!!

打野戰墮崖?

警方必須嚴正查辦案件。近年許多「手足」被捕或押上法院受審,不排除某些人因為「知道得太多」而招來殺身之禍。

mola

唔係呆灣就係大陰帝國🤣

唔通同比利犬三人行?!

引用:
原帖由 fb43f30baed141 於 2022-8-30 02:25 發表
2隻曱甴
如果真係呢D, 佢家人好唔好意思報警??

曱甴黃人唔係有事件揾差人, 冇事就叫人唔好有揾差人咩?

唔係咁冇面嘛

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]