• 瀏覽: 7,969
  • 回覆: 35
+5
打咗幾針 

我get到駐港泡菜國大使意思   成個晝面個個演員一模一樣  個個整容整到一樣就真係冇必要存在 

咁靚女, 在南韓只有選擇被人輪死, 一係自決, 明白0既, 明白.Rip

美麗係難得, 但如有強勢的護花使者, 其實靚, 反而係催命符!

其實, 睇日本女優就知啦, 佢未整, 仲可以平凡是福

但一整容, 靚咗, 就日日俾人捉去姦, 姦到30碎殘咗就扔棄, 人生都冇埋

整容前諗諗???

引用:
原帖由 豬木屍吃河童 於 2022-8-29 16:48 發表
R.I.P.

學駐港泡菜國大使所講 , 將北韓變成同泡菜國一樣就真係冇必要

新聞來源連結:
https://www.bastillepost.com/hongkong/article/11239029-韓27歲女演員劉珠恩驚傳離世-家人沉痛公開最
好靚女噃,唔似短命相,RIP

引用:
原帖由 袋中野性的牛 於 2022-8-29 19:26 發表

好靚女噃,唔似短命相,RIP
泡菜國咁多整容.......

好似在韓劇,見過她.....
真可惜....

引用:
原帖由 百川歸海 於 2022-8-29 17:25 發表
同柬埔寨豬仔有得比
因此應由北方正統統一朝鮮!

南朝鮮傀儡政權亡無日矣!🤭

引用:
原帖由 cwilson1 於 2022-8-29 19:03 發表
咁靚女, 在南韓只有選擇被人輪死, 一係自決, 明白0既, 明白.Rip

美麗係難得, 但如有強勢的護花使者, 其實靚, 反而係催命符!
只有以主體思想治下的北方正統才是人類命運共同體的最核心

引用:
原帖由 有效橢圓的秋葵 於 2022-8-29 17:54 發表
做漢國人都係幾大壓力
因為是宇宙第一大國

引用:
原帖由 snoopy_fa 於 2022-8-29 18:51 發表
我get到駐港泡菜國大使意思   成個晝面個個演員一模一樣  個個整容整到一樣就真係冇必要存在 
我忽然想起【星星】裡面的千頌伊既一勾對白:「你覺得我好面善?唔奇丫,全大韓民國既整容醫生都識整我個樣」

引用:
原帖由 明亮的晨星二 於 2022-8-29 20:27 發表

我忽然想起【星星】裡面的千頌伊既一勾對白:「你覺得我好面善?唔奇丫,全大韓民國既整容醫生都識整我個樣」
北方正統才是無添加

我在南偽政權核心的弘大企左成個鐘,見到上人的不過十個

幾好樣

引用:
原帖由 豬木屍吃河童 於 2022-8-29 16:48 發表
R.I.P.

學駐港泡菜國大使所講 , 將北韓變成同泡菜國一樣就真係冇必要

新聞來源連結:
https://www.bastillepost.com/hongkong/article/11239029-韓27歲女演員劉珠恩驚傳離世-家人沉痛公開最
在韓國要上位先做雞

引用:
原帖由 marykiki 於 2022-8-29 17:48 發表
無人識既所謂演員,轉行唔做演員唔得咩
可以去勞軍
https://youtu.be/NhGxvHT3B_w

아름다운 이 강산(河山)을 지키는 우리
a leum da un i gang san-eul ji ki neun u li
美麗的錦繡山河,由我們守護

사나이 기백(氣魄)으로 오늘을 산다
sa na i gi baeg-eu lo o neul-eul san da
今日以威風的男子氣慨而生

포탄(砲彈)의 불바다를 무릅쓰면서
po tan-ui bul ba da leul mu leub sseu myeon seo
不畏懼赴湯蹈火請纓上戰場

고향(故鄉)땅 부모형제(父母兄弟) 평화(平和)를 위해
go hyang ttang bu mo hyeong je pyeong hwaleul wi hae
為了故鄉父老家人們的平安

전우(戰友)여 내나라는 내가 지킨다
jeon-u yeo nae na la neun nae ga ji kin da
戰友啊!我將守護我的國家

멸공(滅共)의 횃불아래 목숨을 건다
myeol gong-ui hwaes bul-alae mog sum-eul geon da
在滅共的火炬下,賭上性命而戰!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]