• 瀏覽: 6,286
  • 回覆: 45
油麻地發生斬人命案。今日(29日)凌晨約4時,一名男子在佐敦道近白加士街對開馬路,遭數名惡煞持刀追斬,事主中刀重創,浴血倒地,不省人事;疑兇

3日唔埋5日呢d咁嘅東亞/南亞唔係搶劫就斬人
你話covid19就無乜辦法, 但呢班可以驅逐晒出境尤其是果班所謂酷刑聲請!
南亞仲有戰爭咩? d唔係經濟問題就係罪犯!
中國立法將呢d人先送返中國大陸然後就要佢地提出理由點解要留低? 理由唔充份就即刻驅逐出境!
呢d問題其實嚴重過covid19!

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/突發/808861/油麻地南亞漢遭同鄉狂斬-滿地鮮血送院搶救後不治

可能又係關錢銀事.

引入假難民張蕉紅

引用:
原帖由 神秘夫人 於 2022-8-29 07:59 發表
引入假難民張蕉紅
有報應可惜唔夠

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2022-8-29 08:08 發表

有報應可惜唔夠
仲有平機會!

引用:
原帖由 三級警司 於 2022-8-29 08:10 發表

仲有平機會!
陰割都將難民送去盧旺達! 香港送佢地去內蒙或者拉塞俄比亞都得啦

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2022-8-29 08:13 發表

陰割都將難民送去盧旺達! 香港送佢地去內蒙或者拉塞俄比亞都得啦
應該送假難民去 KK 樂園

南亞撚

引用:
原帖由 神秘夫人 於 2022-8-29 08:19 發表

應該送假難民去 KK 樂園
佢地華語唔好只適合賣腎

李家超睇唔到

黑吃黑

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2022-8-29 07:56 發表
油麻地發生斬人命案。今日(29日)凌晨約4時,一名男子在佐敦道近白加士街對開馬路,遭數名惡煞持刀追斬,事主中刀重創,浴血倒地,不省人事;疑兇

...
唔係話幫南亞人,不過呢D南亞人打人斬人既新聞近來真係少左

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2022-8-29 08:27 發表

佢地華語唔好只適合賣腎
呢類假難民,活在 KK 樂園,一定活得快樂在香港

手joke傷殘

引用:
原帖由 snoopy_fa 於 2022-8-29 08:51 發表
手joke傷殘
其實佢地未必係同鄉!
南亞包括印度、巴基斯坦、孟加拉、斯里蘭卡、尼泊爾、不丹、馬爾代夫、阿富汗

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]