• 瀏覽: 11,980
  • 回覆: 21
引用:
原帖由 直線國國王 於 2022-8-29 11:22 發表

你可注意到持劍衛道消失許久就是怕了;還不心死的便換個方法繼續耍猴戲唄!
啱啱睇到有人投訴話討論區變成維穩工具。

又唔知自己口臭,周不時話乜嘢小粉紅、五毛等字眼俾人投訴。呢啲咪叫死咗都唔知咩事囉!
同維穩無關係呀!
記唔記得嗰隻猴子累我被禁言。
我都無投訴啦、遊戲規則係咁。
佢哋根本就唔係討論、開帖純粹個人發洩佢哋以為討論區係佢開嘅,得閒開帖就九噏。

我一直覺得佢哋唔會同網友討論。

引用:
原帖由 mart1212 於 2022-8-30 17:29 發表

啱啱睇到有人投訴話討論區變成維穩工具。

又唔知自己口臭,周不時話乜嘢小粉紅、五毛等字眼俾人投訴。呢啲咪叫死咗都唔知咩事囉!
同維穩無關係呀!
記唔記得嗰隻猴子累我被禁言。
我都無投訴啦、遊戲規則係咁。
佢哋根本就唔係討論、開帖純粹個人發洩佢哋以為討論區係佢開嘅,得閒開帖就九噏。

我一直覺得佢哋唔會同網友討論。
咁可愛?
「維穩」維持社會穩定是一件好事喎,又有乜問題呢?如果佢目的係「破穩」破壞社會穩定,只能怪自己去錯地方了。

引用:
原帖由 直線國國王 於 2022-8-30 18:17 發表

咁可愛?
「維穩」維持社會穩定是一件好事喎,又有乜問題呢?如果佢目的係「破穩」破壞社會穩定,只能怪自己去錯地方了。
唔鐘意維穩啲人,如果移民去台灣一定會後悔
台灣有條法例"社會秩序維護法"
就係不折不扣的維穩法
雖然唔算係重罪,但係包山包海,政府都唔知幾好用
舉例網路播散謠言,假新聞...詆毀朝廷以及政府官員
咩X野都可以用呢條法去拉人
最好笑之前咪有兩個台灣差佬被個逃犯用刀刺死
台灣有條網紅係YT公開發表言論,揶揄詆毀兩個殉職差佬
其實睇一下佢講既,係香港應該算小事,有個反社會人格係YT狗UP一下
咁就馬上去拉人
風頭火勢亂講野,自己攞黎衰

引用:
原帖由 sclee1209 於 2022-8-30 18:55 發表

唔鐘意維穩啲人,如果移民去台灣一定會後悔
台灣有條法例"社會秩序維護法"
就係不折不扣的維穩法
雖然唔算係重罪,但係包山包海,政府都唔知幾好用
舉例網路播散謠言,假新聞...詆毀朝廷以及政府官員
咩X野都可以用呢條法去拉人
最好笑之前咪有兩個台灣差佬被個逃犯用刀刺死
台灣有條網紅係YT公開發表言論,揶揄詆毀兩個殉職差佬
其實睇一下佢講既,係香港應該算小事,有個反社會人格係YT狗 ...
一樣米養百樣人。

早日解放台灣島,令島上幾百萬中國人過上好日子,咁全國14億同胞就安心喇。
日後白皮豬、亞洲狗又少咗個手段阻住中國發展。所以依家全中國都允許台灣早日回歸。

陰乾台灣就得了

引用:
原帖由 wk221ab 於 2022-8-31 16:22 發表
陰乾台灣就得了
台灣而家都陰乾緊

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]