• 瀏覽: 37,822
  • 回覆: 79
  • 追帖: 1
+4
台灣新增26409宗新冠病毒本土確診個案,再多45名患者離世。 疫情指揮中心表示,新增45宗本土死亡個案,涉及21男24女,年齡介於40多歲至超過90歲,其中43人有慢性疾病。

菜婆只會向主人搖頭擺尾,不理台灣市民生死,痴孖筋,等天收啦 😷

新聞來源連結:
https://news.rthk.hk/rthk/ch/component/k2/1664254-20220826.htm?spTabChangeable=0

網上推背圖話!!!明年是黑兔年!!!後年是青龍年!!!均勁不利蔡英文及民進黨!!!推測選什麼敗什麼!!!總之蔡英文將一敗塗地!!!

多行不義必自斃!!!

50步笑百步,香港好好咩!顧掂自己好過啦!

睇嚟呆灣1450網軍好快又會誇大中國疫情去煲假新聞

引用:
原帖由 花生之友 於 2022-8-26 18:11 發表
1450呆娃水軍,呆灣示範生,首創示範學院

引用:
原帖由 黑蟑螂群毆 於 2022-8-26 19:48 發表

1450呆娃水軍,呆灣示範生,首創示範學院
哈哈!好好笑!呆灣省關香港咩事呢
同香港疫情有咩關系?

引用:
原帖由 花生之友 於 2022-8-26 18:11 發表
d葡萄好很酸呀!
陳時中幾時先至肯報返個疫苗價比台灣同胞聽呢?單單呢鑊嘢,已經可以笑死全世界啦!

提示: 違規內容已被屏蔽
#4-1450網軍即來撲火!

引用:
原帖由 花生之友 於 2022-8-26 21:03 發表

on9!叫佢學香港人咁中撚晒咪唔使打針囉!
你條撚樣中了都唔死得證明打針多餘啦!
台灣同胞?你條撚樣叫漢奸都叫得咁親切,咁撚酸咪死返去呆灣省搵你老母囉!!呆灣走狗
台灣人死晒,港人都未中晒!
網軍又放假消息!

其實避無可避

引用:
原帖由 花生之友 於 2022-8-26 20:19 發表

哈哈!好好笑!呆灣省關香港咩事呢
同香港疫情有咩關系?
呆娃1450水軍冇膽面對

應該唔止咁少

又玩校正回歸

引用:
原帖由 黑蟑螂群毆 於 2022-8-27 06:53 發表

呆娃1450水軍冇膽面對
係!呆呆啲人智障!
但呆娃1450水軍同疫症有咩關系?

主題標籤 #確診
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]