• 瀏覽: 8,175
  • 回覆: 21
https://youtu.be/NUBc1JJTAbE

露尾軍備實戰中可能會不堪一擊!進入香討影片區

美國航母噸位有沒有誇大造假,暫且不論。
中國福建號噸位肯定是造假了,官宣8萬多噸,給人的印象頂多8.9萬噸,正常8.5萬噸。
但實際上估計是8萬多2萬噸,總共10萬多噸 

學左日本仔

異靈屎碌,2046去咗邊,奴才主子都造假

引用:
原帖由 robin09 於 2022-8-26 12:50 發表
中國福建號噸位肯定是造假了,官宣8萬多噸,給人的印象頂多8.9萬噸,正常8.5萬噸。
唔明你想表達D嘜㖭

其實一啲都唔奇怪,最近美國所有軍工產品,上至F35,下至航母戰艦都有唔多唔少嘅問題,軍工產業公司只為賺大錢,不停吹捧一啲美國技術緊本做唔到既天下無敵產品,唔做假,點過到骨。

引用:
原帖由 robin09 於 26/8/2022 12:50 PM 發表
合乎中西方人性格,鬼畜喜報大數中國人內斂凡事都小小保留!

引用:
原帖由 黑蟑螂群毆 於 2022-8-26 15:50 發表
異靈屎碌,2046去咗邊,奴才主子都造假
因為用咗5nm晶片,8萬噸=10萬噸

引用:
原帖由 robin09 於 2022-8-26 12:50 發表
睇 F22, F35 搞到一鑊粥都知。

2046的數據來了😂😂😂

引用:
原帖由 antiapple 於 2022-8-26 15:51 發表

唔明你想表達D嘜㖭
即係大家都係做假, 一個誇大實力, 一個隱藏實力

科學一點, 吃水線不代表一切. 可能人家船寬長比例和一般艦不同, 就好似躉船和雙體船的吃水線不能雙比. 正所謂物似主人形, 才有肥電這樣特色戰機.

引用:
原帖由 秋落 於 2022-8-27 15:17 發表
2046的數據來了😂😂😂
2046點敢面對現實呢?

引用:
咁樣唔係誇大造假喎!係作細數喎!等於你買一磅包麵,人家比兩磅有乜問題?
你知唔知自己講乜架!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]