• 瀏覽: 5,455
  • 回覆: 36
+2
美國聯邦調查局(FBI)搜查前總統特朗普的海湖莊園引發政治風波,白宮曾指事前不知FBI的搜查行動,總統拜登周三(24日)

美共腫統咁既大話都講得出,美共產黨政拳假到無話可說,以前的美國不存在了
支豬俠都唾罵了
iron man 都割席了

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20220825/bkn-20220825110029827-0825_00992_001.html

老尾東廠做嘢居然話唔知

西婆去呆灣又話阻唔到

搜侵又話唔知道

咁廢架咩🥺

呢啲大話, 連白痴都唔信.

引用:
原帖由 T2. 於 2022-8-25 21:35 發表
美國聯邦調查局(FBI)搜查前總統特朗普的海湖莊園引發政治風波,白宮曾指事前不知FBI的搜查行動,總統拜登周三(24日)

美共腫統咁既大話都講得出,美共 ...
拜山咁講,咪即係話尾角係冇王管嘅?

引用:
原帖由 T2. 於 2022-8-25 21:35 發表

美共腫統咁既大話都講得出,美共 ...
要搜查前總統? 拜山都可以唔知情? 失憶定腦退化呀?

換嘅屎片未呀?

引用:
原帖由 MoonRackers 於 2022-8-25 23:21 發表

就算真係唔知都唔可以爆口,因為間接踢爆政權內鬥程度

引用:
原帖由 义電機 於 2022-8-25 21:39 發表
老尾東廠做嘢居然話唔知
腫桶被架空?普世價值就係兩黨內鬥

引用:
原帖由 MoonRackers 於 2022-8-25 23:21 發表

咁唔駛再選尾角國腫桶,一於南北開戰,各據一方,正式分裂

信?!

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2022-8-25 23:22 發表

換嘅屎片未呀?
睇黎軍隊開入城既日子不遠了

推卸摃任

引用:
原帖由 banjo. 於 2022-8-25 23:16 發表
呢啲大話, 連白痴都唔信.
你講得好好

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2022-8-25 23:22 發表

換嘅屎片未呀?
佢演技好廢~

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]