• 瀏覽: 31,378
  • 回覆: 242
  • 追帖: 2
+7
天文台在 05:45 表示,馬鞍正遠離香港,本港風力將逐漸減弱,天文台會視乎本港風力的減弱程度,考慮在上午 9 至 11 時之間改發三號強風信號。

要返工的請提早出門.

新聞來源連結:
https://hk.news.yahoo.com/2022-天文台-打風-熱帶氣旋-颱風-風暴消息-032911117.html

放屁仲勁過佢

啱啱先話最接近香港無耐跟住又話可以遠離。

以前好直接 幾點落就幾點落 e家有個範圍 姐係點?on9架?

引用:
原帖由 Pele1127 於 2022-8-25 07:11 發表
以前好直接 幾點落就幾點落 e家有個範圍 姐係點?on9架?
依家中間加插多一個messsge有個range比你哋預時間

落之前會再講

半晝都捱唔到

看到這風竟然在昨日黃昏就掛, 都知今天這個風假, 凶多吉少囉

這個風咁失敗架, 好改唔唔改個名叫馬鞍, 同黃人個馬鞍山國咁得啖笑

擺明就返個股市,如果8號風球早上9點至11點除下,股市將會在下午1點復市。

11點落,兩小時係1點食飲時間,即係返兩點

返工吧

希望唔好再改時間

DLLM........天文台栽員喇......全AI咪得囉....
問港交所咪得囉......乜依家仲係好大成交咩?
9-11時改掛?
我呢邊仲係大風大雨, 肯定交通大擠塞

不如以後跟澳門天文台吧, 洗乜咁多人?......幫到香港財政喇

只係強烈熱帶風暴 未到颱風 吹唔正又走緊

引用:
原帖由 Pele1127 於 2022-8-25 07:11 發表
有範圍都好過e+無範圍直接亂估最少去到幾點喎 ! 咁講根本係最差嘅選擇 ! 好易比人誤會及吊爆 ! 精嘅講 6 ~ 11 點落波點個仲敢話佢一句 !?

如果10點落就真係玩野,塞兩個鐘車趕12點前返到公司,返一個鐘又食飯。

主題標籤 #天文台
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]