• 瀏覽: 6,536
  • 回覆: 26
台灣人遭人蛇和詐騙集團拐賣事件猖獗,有僥倖逃離魔掌的女受害人憶述被困當地經過,親眼目睹業績差或不聽話的人被毒打、電擊,甚

天下騙術出鬼島,賣慘都是騙術一種,呃我唔到既

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/cnnews/20220824/bkn-20220824123458447-0824_00952_001.html

瑤瑤有冇被人強行同佢輪流做

一個貪字 

蔡英文係年輕人選舉出嚟  台灣人有今日都係因果報應

人生寶貴經驗,經一事,應該長一智了吧?

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2022-8-24 19:26 發表
瑤瑤有冇被人強行同佢輪流做
希望佢形容下, 要生動D.

引用:
原帖由 版煮報夢. 於 2022-8-24 19:33 發表
蔡英文係年輕人選舉出嚟  台灣人有今日都係因果報應
條路自己揀

有民進黨政府官員合謀送人去柬埔寨.

自己選邊有得怨人.

引用:
原帖由 剎華 於 2022-8-24 19:35 發表
人生寶貴經驗,經一事,應該長一智了吧?

出國打工唔易決定,起行,所以班騙徒唔係一時衝動,係賣命,願賭服輸,下世睇路吧 !  

咪扮可憐喇, 根本係自願去做電騙, 只係跑唔到數俾人打啫.

引用:
原帖由 banjo. 於 2022-8-24 19:44 發表
咪扮可憐喇, 根本係自願去做電騙, 只係跑唔到數俾人打啫.
根本係 騙子 騙徒 自願加入詐騙集團,騙上騙而已

引用:
原帖由 T2. 於 2022-8-24 19:42 發表

出國打工唔易決定,起行,所以班騙徒唔係一時衝動,係賣命,願賭服輸,下世睇路吧 !  
現世多惡人,善人無所依,但愚人有可循,先看看前車之鑑,收集好資料,問心無愧,就去吧。

走得甩要劏雞還神囉

引用:
原帖由 T2. 於 2022-8-24 19:48 發表

根本係 騙子 騙徒 自願加入詐騙集團,騙上騙而已
你講出個事實來.

引用:
原帖由 XEO 於 2022-8-24 19:39 發表
有民進黨政府官員合謀送人去柬埔寨.

自己選邊有得怨人.
台灣民進黨消息封鎖得好勁,就到選舉。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]