• 瀏覽: 14,773
  • 回覆: 43
+3
上要科林見倒

同J10H 樣,海軍食咖哩 要比空軍多等幾年

同海4無關

比較大嘅意義係 J20 產能 已經夠滿足空軍,可以向海軍發貨

更新
https://view.inews.qq.com/a/20220824V06JLP00?devid=EB33F77B-92A2-48BA-9034-2FA24114724B&qimei=eb33f77b-92a2-48ba-9034-2fa24114724b#

好少消息,有話只係 武漢石屎艦島
即係 試航母磁電兼容
J20 去武漢已經係兩三年前嘅事
而呢條友一直都讚j20唔可以上艦

聽住先

海軍戰鬥機唔一定要上艦

引用:
原帖由 a_drew 於 2022-8-26 12:53 發表
海軍戰鬥機唔一定要上艦
無錯唔一定要上艦, 可以在近岸/南海島嶼起飛支援海上艦隊, 不過數量上未必有太多, 要睇筆直是否可容納

有運20奶媽,J20暫時不用上艦

引用:
原帖由 棧道 於 2022-8-26 18:33 發表
有運20奶媽,J20暫時不用上艦
有運20奶媽?

引用:
原帖由 心很想 於 2022-8-26 18:40 發表

有運20奶媽?
運20是運輸機, 903是航母奶媽

引用:
原帖由 心很想 於 2022-8-26 21:53 發表

運20是運輸機, 903是航母奶媽
出了加油機了

引用:
原帖由 棧道 於 2022-8-27 00:19 發表

出了加油機了
因為加油機暫時數量很小, 海軍是否能編配運20, 可能要等渦扇-20測試後, 正常生產渦扇-20唔用俄制D-30, 運20B數量就會增加.

引用:
原帖由 心很想 於 2022-8-27 12:21 發表

因為加油機暫時數量很小, 海軍是否能編配運20, 可能要等渦扇-20測試後, 正常生產渦扇-20唔用俄制D-30, 運20B數量就會增加.
呢個係你既推論,,我就已經見到運20奶媽,,就堅既
你講既係鳩吹

引用:
原帖由 棧道 於 2022-8-27 15:05 發表

呢個係你既推論,,我就已經見到運20奶媽,,就堅既
你講既係鳩吹
暫時只得4架運20加油機, 巧婦難為無米之炊

引用:
原帖由 心很想 於 2022-8-27 17:03 發表

暫時只得4架運20加油機, 巧婦難為無米之炊
你又如何得知只有4架呢?
中國軍方從未官宣過數量,
如果係引用個別媒體報導,
咁可信性就非常低。

引用:
原帖由 louis277 於 2022-8-27 18:40 發表

你又如何得知只有4架呢?
中國軍方從未官宣過數量,
如果係引用個別媒體報導,
咁可信性就非常低。
咁你認為運20加油機現在有幾多架呢? 有10架-20架.   運20又有幾多架(由2016年服役第一架, 累計現在大約70架). 你可以不信隨便你

好老實,真係好唔可信 👻

引用:
原帖由 心很想 於 2022-8-27 22:24 發表

咁你認為運20加油機現在有幾多架呢? 有10架-20架.   運20又有幾多架(由2016年服役第一架, 累計現在大約70架). 你可以不信隨便你
無證無據我梗係唔會信,
鍾意繼續吹嘅就自便啦!

引用:
原帖由 louis277 於 2022-8-27 23:10 發表

無證無據我梗係唔會信,
鍾意繼續吹嘅就自便啦!
衰啲講,呢啲叫「捧殺」,有時比「棒殺」更可怕

乜都吹(捧)到上天,制造大量虛無期望,結果就係一次又一次失望,到真係有事發生,就好易做「主和派」,即係投降 …….

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]