• 瀏覽: 5,358
  • 回覆: 17
英國利物浦周一(22日)發生恐怖槍擊案,9歲女童科貝爾(Olivia Pratt-Korbel)與媽媽在家中,突然遭兩名陌生男子破門而

。閹割佬越來越變態!。

新聞來源連結:

https://std.stheadline.com/realt ... 民居亂開槍-利物浦9歲女童胸部中槍身亡

引用:
原帖由 自脫胸圍屈.非禮 於 2022-8-24 16:43 發表
英國利物浦周一(22日)發生恐怖槍擊案,9歲女童科貝爾(Olivia Pratt-Korbel)與媽媽在家中,突然遭兩名陌生男子破門而

系唔系的曱甴做嘅

黃絲曱甴行為嗎?

距離民主燈塔國 仲要加油 死得太少人係唔民主自由表演 罪犯有殺人自由

引用:
原帖由 gogoaway 於 2022-8-24 17:00 發表
黃絲曱甴行為嗎?
職業殺手

好變態,咁樣對個女仔
寧願佢地係為左入屋強行輪流同佢做

如果殺手是香港移民,咁就有好戲睇囉

引用:
原帖由 自脫胸圍屈.非禮 於 24/8/2022 16:43 發表

曱甴仲唔大叫...下台下台

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2022-8-24 17:30 發表
好變態,咁樣對個女仔
寧願佢地係為左入屋強行輪流同佢做
得9歲炸!

係香港大搖大擺半夜行街,更加完全唔洗怕有入屋槍殺呢啲事

Bnoer 呢,為”怕”中共喎,情願去英國生活日常真係要擔驚受怕唔緊要喎

引用:
原帖由 歪樂煲乎 於 2022-8-25 08:41 發表
係香港大搖大擺半夜行街,更加完全唔洗怕有入屋槍殺呢啲事

Bnoer 呢,為”怕”中共喎,情願去英國生活日常真係要擔驚受怕唔緊要喎
喺閹割佬蟈出夜街,九死一生!

阿彌陀佛🙏🏽

引用:
原帖由 snoopy_fa 於 2022-8-24 17:05 發表
距離民主燈塔國 仲要加油 死得太少人係唔民主自由表演 罪犯有殺人自由
燈塔國,女童坐係屋企做功課,
一樣可以中流彈死。

英國D屋用磚,可以頂得一下。

引用:
原帖由 趴佳身民板煮 於 2022-8-25 22:22 發表

黃屍就係奇怪既生物,發生緊既事唔驚,反而驚定中共將來會加害佢地
蝗屍陀衰家,閹割佬一路行衰運!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]