• 瀏覽: 20,257
  • 回覆: 106
  • 追帖: 1
夫婦到冰室吃早餐時,鄰座食客點餐無人理,該食客疑大叫反修例口號,夫不滿指滋擾,涉由爭執引發打鬥,3人被捕並同被控在公眾地方打鬥罪。案件今(2

曱甴幫襯無人招呼
這就證明曱甴是不受歡迎的畜生

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/社會新聞/807426/夫婦用餐遇鄰座食客叫反修例口號-指滋擾變大打出手-准守行為

引用:
原帖由 1000day 於 2022-8-24 15:52 發表
夫婦到冰室吃早餐時,鄰座食客點餐無人理,該食客疑大叫反修例口號,夫不滿指滋擾,涉由爭執引發打鬥,3人被捕並同被控在公眾地方打鬥罪。案件今(2

...
英國唔收留

一邊嗌一邊食 

引用:
原帖由 1000day 於 2022-8-24 15:52 發表

...
國安出動

膠叫下口號就當抗爭左做左野? 

死曱甴

估唔到今時今日都仲有啲咁戇鳩嘅曱甴講:『光X香港』, 真係想盡辦法入去會手足?!🤔

抵L死

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 綠腳趾 於 2022-8-24 16:21 發表
膠叫下口號就當抗爭左做左野? 
證明d口號除左被捕係乜膠都爭取唔到

死曱甴去銀龍做乜?想搞事?死去黃店啦

曱甴點解唔死去幫趁黃色經濟圈呀,再咁落去d黃店就快執鳩晒架喇

引用:
原帖由 小李廣花榮00 於 2022-8-24 16:33 發表

證明d口號除左被捕係乜膠都爭取唔到
如果普通市民,係公眾地方見有人大叫口號,係咪應該報警?吾駛同曱甴攬炒🤣🤣

黃畜個個唔係低能就係白痴, 真係無錯。

引用:
原帖由 頌當涯角 於 2022-8-24 16:15 發表

英國唔收留
47歲老曱甴英國唔收留

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]