• 瀏覽: 8,698
  • 回覆: 58
  • 追帖: 1
過嚟香港街市企啦。
中華人民共和國解放雞之後,輪到英皇御準皇家香港義勇雞。

引用:
原帖由 豬木屍吃河童 於 2022-8-24 05:00 發表
曱甴天使: 有聞煮,做雞也幸福
夏娃無飯食,無衫著,無得取暖,仍然心滿意足,因為她住在樂園

英國人有炆煮豉油,仲唔滿足?

BNO持有人咪多啲幫襯?!

引用:
原帖由 laisi2 於 2022-8-24 05:14 發表
旺角好快會多左英國鷄
MK大陰蒂雞🤤

引用:
原帖由 來自M78星雲的神 於 24-8-2022 05:21 發表

有工做都好好了
另一問題係,英國開始有討厭外來人搶飯碗既情緒
我朋友住Shadwell,佢話當地好多商鋪商業機構都開始請人都要本土英國公民先會請
外來既見工就照見,但就唔會請……

情況開始跟香港之前相似,討厭大陸人泥香港搶飯碗一樣
讓我們為移英黃絲們祈禱吧!

喺陰割吃不飽,穿不暖,你叫班著草手足點算好呀?

有民煮自由空氣,你們不用眼紅

引用:
原帖由 rtrtrt2006 於 2022-8-24 04:33 發表
英國通脹猛增至10%以上,創40年來新高,民眾陷入「求生模式」,國民保健署負責人直言「這個國家正面臨一場人道主義危機」。

據英國《衛報》網站8月19日報道,國民保健制度聯合會致函財政大臣納齊姆•扎哈維稱,如果不採取行動,業已不堪重負的醫療服務系統會承受更大壓力,因為貧困、寒冷和缺少食物已推高疾病發生率,從而可能導致冬季死亡人數增加。

能源價格上限的下一次上調預計將在一周內公佈。據估計, ...
我揀「吃飯以達到取暖的效果」。BMI>Average者另議。

真正富有的人縱使娛樂消費有變應該唔會左右倒太多﹙消費能力及模式比例可求得﹚所以應該係嗰啲唔上唔落的比較動搖倒女票銀碼吧?

大陰蒂全部都係雞

睇到咁多新女下海雞民傑咪好開心,

黍香港大把叔叔

引用:
原帖由 rtrtrt2006 於 2022-8-24 04:33 發表
英國通脹猛增至10%以上,創40年來新高,民眾陷入「求生模式」,國民保健署負責人直言「這個國家正面臨一場人道主義危機」。

據英國《衛報》網站8月19日報道,國民保健制度聯合會致函財政大臣納齊姆•扎哈維稱,如果不採取行動,業已不堪重負的醫療服務系統會承受更大壓力,因為貧困、寒冷和缺少食物已推高疾病發生率,從而可能導致冬季死亡人數增加。

能源價格上限的下一次上調預計將在一周內公佈。據估計, ...
在鷹國, 男性工作者也很普遍.

可能會愈來愈多黃種人從事性工作

小黃粉好崇拜大陰國

引用:
原帖由 幪面超人 於 2022-8-24 09:03 發表
英國男人仲有錢叫雞咩
無錢個返去打飛機。有錢個排住隊,好忙。

所謂:唔成功人士,無咩西事,
成功人士,鬼西咁多事。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]