• 瀏覽: 42,709
  • 回覆: 373
  • 追帖: 3
+7
引用:
原帖由 9個正理想 於 2022-8-24 08:02 發表

一定會返個喎,唔返點樣攞強積金?一係你叫政府回水先. 🤭🤭🤭
唔?乜咁蠢唔申請永久離開攞咗先

引用:
原帖由 商界長長主題 於 2022-8-24 06:22 發表

內地騙子最多😜😜🤭🤭,自己找C,冤誰呢🤭🤭🤭
冇被活摘器官已感恩

引用:
原帖由 Puke007 於 2022-8-24 08:18 發表
咩道理,愛國愛港先上去買物業? 為國只有捐獻, 冇為利益啵.
我買華為手機用,算吾算愛國。支持中國品牌。我都有林過買大陸現樓,始終系平,吾系疫情可以上去睇樓更好,星期六日去渡假吾錯。

引用:
原帖由 ruspc2 於 2022-8-24 00:40 發表
港府致力推廣大灣區,吸引不少市民北上到內地置業,不過卻不時出現買中「爛尾樓」慘況。涉及9個不同內地爛尾樓樓盤的20多名港人苦主,今日(23日)

如果佢地係買英國爛尾?

係咪成段野中國改英國就ok?

引用:
原帖由 7218318964 於 2022-8-24 08:26 發表

冇被活摘器官已感恩
而加系東南亞先有活摘器官,仲系台灣人主腦操刀。

愛國愛港同買樓有咩關係?唔買樓就唔愛?

仆街暴徒又搞事,出公安打爆佢個頭

有住宅吾去買,走去買公寓黎炒炒賣賣,怪得邊個!

買都睇下咩發展商先買啦
如果買萬科就有信心好多

引用:
原帖由 ruspc2 於 2022-8-24 00:40 發表
港府致力推廣大灣區,吸引不少市民北上到內地置業,不過卻不時出現買中「爛尾樓」慘況。涉及9個不同內地爛尾樓樓盤的20多名港人苦主,今日(23日)

大陸幾千萬億爛尾樓,呢班愛國大媽以為自己有特權?

根本大灣區就係共匪一個騙局…………好似緬甸kk園咁,梗係用優厚條件做招徠啦……d高官,習總係咁老足發展大灣區,跟着咪又係送d仔女外國發展…………共匪大灣區騙局一睇就知

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]