• 瀏覽: 42,674
  • 回覆: 373
  • 追帖: 3
+7
引用:
原帖由 吳儼晉 於 2022-8-24 07:28 發表

東張西望嗰單  買嘅時候750呎 可歸於民宿  事隔幾年後政策變動 750呎後不是房屋
你講到好似真嘅一樣,但原來係吹水,㭍了!

攞d文件出黎睇下先啦

引用:
原帖由 豬木屍吃河童 於 2022-8-24 00:46 發表
陰國就冇爛尾?大陸明明咁多現樓唔去買?
乜撚都攞外國比,英國政府有冇慫恿啲人去山旮旯地方買樓?

引用:
原帖由 9個正理想 於 2022-8-24 07:40 發表

乜撚都攞外國比,英國政府有冇慫恿啲人去山旮旯地方買樓?
唔知有冇。不過英國慫恿啲傻仔過去自生自滅就一定有

出咗事,點解要攞愛國做買樓理由?搞到真正愛國人仕cheap哂。

引用:
原帖由 Jackishere 於 2022-8-24 07:44 發表

唔知有冇。不過英國慫恿啲傻仔過去自生自滅就一定有
人哋enjoy緊你唔知啫. 🤭🤭

引用:
原帖由 9個正理想 於 2022-8-24 07:46 發表

人哋enjoy緊你唔知啫. 🤭🤭
冇所謂啦,你鍾意點諗咪點諗。痛唔痛苦自己知啦

引用:
原帖由 ruspc2 於 2022-8-24 00:40 發表
港府致力推廣大灣區,吸引不少市民北上到內地置業,不過卻不時出現買中「爛尾樓」慘況。涉及9個不同內地爛尾樓樓盤的20多名港人苦主,今日(23日)

大陸大把爛尾樓, 有乜辦法

引用:
原帖由 Jackishere 於 2022-8-24 07:47 發表

冇所謂啦,你鍾意點諗咪點諗。痛唔痛苦自己知啦
痛唔痛苦梗係自己知㗎啦,廢話!😂😂

引用:
原帖由 ruspc2 於 2022-8-24 00:40 發表
港府致力推廣大灣區,吸引不少市民北上到內地置業,不過卻不時出現買中「爛尾樓」慘況。涉及9個不同內地爛尾樓樓盤的20多名港人苦主,今日(23日)

咪係!平市價三成的公寓不能佔手~岸鳩冇得救

引用:
原帖由 sniperkill 於 2022-8-24 06:26 發表

而家賺咗幾多呀
30年前香港居屋25萬。全傷港人都想用30年前價買現樓,點解仲有人買樓花架。班友都岸車 。

引用:

呢棚友真係無賴到爆。

😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪

引用:
原帖由 oyear 於 2022-8-24 06:37 發表

我買過三層,仲賺埋錢。
隔山買牛要做功課

日本同英國都有爛尾樓,唔好揾野反中甘無知
無錯,早前有好多新聞講英國爛尾樓。

引用:
原帖由 畢架山人.歡歡 於 2022-8-24 00:47 發表
我真係唔知佢班契弟點解會咁on9,
我2019年去深圳買新樓完全冇問題!😌
你又知佢地係正正經經去買樓?

棚刁民,有冇講全部事實先?

貼啲文件合約出來啦。

用真面目示人先啦。

引用:
原帖由 ATA0075 於 2022-8-24 06:42 發表
愛國!重可以買淘寶
吾系越南取代中國制造業咪,甘慘慘豬。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]