• 瀏覽: 17,902
  • 回覆: 115
+5
引用:
原帖由 arsenal2046 於 2022-8-28 01:17 發表

我沒說量產
我只說測試成功
那就是可以定型了
WS15 立項20年還未定型,
雙循環技術領先兩代都可以定型,
內地引擎比美國起碼落後30 到50年,
所以美不急著把F35 退役,因為J20最快幾年後才量產,
那時第六代引擎已可以上線量產,
只要F35 換上雙循引擎,那麼仍可領先J20  一代,安全系數仍然足夠
嘩,又想縮呀,你條大話精

另一你個post話已經量產,另外又話已經裝上隱形戰機

而家測試未完,定型從何說起?

GE要搶生意便說「快掂啦」打算用這引擎來競標,你當可以馬上用呀?

美軍原來做事咁嚴謹,怪不得福柒號服役N年條彈射都有問題啦😂👍👍👍👍👍👍👍

引用:
原帖由 HEYAYA 於 2022-8-28 08:34 發表

嘩,又想縮呀,你條大話精

另一你個post話已經量產,另外又話已經裝上隱形戰機

而家測試未完,定型從何說起?

GE要搶生意便說「快掂啦」打算用這引擎來競標,你當可以馬上用呀?

美軍原來做事咁嚴謹,怪不得福柒號服役N年條彈射都有問題啦😂👍👍👍👍👍👍👍
是那個post
貼出來啊
你這種下三濫說謊技倆騙不了我的

引用:
原帖由 arsenal2046 於 2022-8-28 12:45 發表

是那個post
貼出來啊
你這種下三濫說謊技倆騙不了我的
耍呢D花招想來浪費我的時間😏

人無恥便無敵,敢講唔敢認,定老人痴呆?

引用:
原帖由 HEYAYA 於 2022-8-28 13:12 發表

耍呢D花招想來浪費我的時間😏

人無恥便無敵,敢講唔敢認,定老人痴呆?
有圖沒?
你的確是說謊,無從抵賴了吧
我並不像你,連定型與量產都儍乎乎不懂分,
更重要是我從不吹牛,所說的都是實錘

引用:
原帖由 arsenal2046 於 2022-8-28 16:00 發表

有圖沒?
你的確是說謊,無從抵賴了吧
我並不像你,連定型與量產都儍乎乎不懂分,
更重要是我從不吹牛,所說的都是實錘
騙子島專出你呢種厚顏無恥既騙子😉

引用:
原帖由 HEYAYA 於 2022-8-28 18:57 發表

騙子島專出你呢種厚顏無恥既騙子😉
到底有証明我曾說量產的圖沒?

引用:
原帖由 arsenal2046 於 2022-8-28 19:13 發表

講過唔認,騙子島人特徵

引用:
原帖由 arsenal2046 於 2022-8-28 19:13 發表

證明到你會點先?咪又係厚顏無恥扮睇唔到,過幾日又會周圍講大話,醜呀

引用:
原帖由 過客128 於 2022-8-26 10:22 發表

大陸晤系要影響美國.
Pelosi俾左大陸一個藉口推翻以前跟將家台海中線的默契.
冇左中線, 台灣第一島鏈已不存在, 所以前幾日先有美國要增強關島飛彈防衛新聞.

你晤明白發生左咩. 大陸就系等Pelosi降落就宣布軍演, 根本系算好左.
Minnie Chan作果篇文根本就晤通.
🤣🤣
一切盡在中國控制之中👍🏼
就像這幾天的俄羅斯,一切也在控制之中。
我們只係下大旗,你們唔識架啦。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]