• 瀏覽: 3,011
  • 回覆: 14
美國前總統特朗普(Donald Trump)8月22日入稟法院,要求頒令暫時禁止聯邦調查局(FBI)查看其私人別墅海湖莊園(Mar-a-Lago)內檢獲的文件,直至

當拜登越來越意識到特朗普的威脅時,瘋狂調查和抹黑他,就是必然會做之事,但是無論拜老頭現在做什麼,美國的中期選舉,民主黨相信最終還是會慘敗。

新聞來源連結:

https://www.hk01.com/即時國際/806929/特朗普入稟法院禁fbi看檢獲文件-要求派第三方專員審查

拜登愈打壓即幫助了傻侵

有侵侵,樂趣多

尾角內亂,大家開心,邁向世界和平

引用:
原帖由 棧道 於 2022-8-23 14:49 發表
拜登愈打壓即幫助了傻侵
民主黨宜家話事人已經傻咗.
宜家就去搞Trump. 同幫Trump 選舉有咩分別.
哩排Trump, 已經appoint 邊個, 就邊個win.

引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 23/8/2022 14:26 發表
美國前總統特朗普(Donald Trump)8月22日入稟法院,要求頒令暫時禁止聯邦調查局(FBI)查看其私人別墅海湖莊園(Mar-a-Lago)內檢獲的文件,直至

呢d咁既民主
你要埋我個份

全球各地的緊急廣播已經測試了
一定係啲媒體和通訊企業出現咗一啲問題~所以才要用到呢啲誇網絡限制軍方設備

祝參與者和單位食得好食~用得好用~沒得走的

引用:
原帖由 1q1q1q1q1q1q 於 2022-8-23 15:26 發表

民主黨宜家話事人已經傻咗.
宜家就去搞Trump. 同幫Trump 選舉有咩分別.
哩排Trump, 已經appoint 邊個, 就邊個win.
傻侵上台,歐美好好快分裂

點解唔可以比「聯邦調查局」去調查,而要比「第三方專員」呢?
唔通,當年屈伊拉克有大殺傷力武器用果樽洗衣粉係來自「聯邦調查局」?所以侵侵驚比FBI 老屈?

引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2022-8-23 14:26 發表

fbi今次太衝動,他做總統時一定接觸過唔少國家級機密,即使已離任,都可能有保存少量呢類絕對唔俾得人睇的文件。所以查到夾萬都打開明顯有越權或濫權。

引用:
原帖由 騎豬王 於 2022-8-23 16:49 發表

呢d咁既民主
你要埋我個份
拜登如果向公眾解釋唔到,到他想連任時負面影響會好大。

拜登話就話唔知情
但我諗有正常智商既人都唔信呢單野同佢無關

今年發生乜野事 民主黨同共和黨都係咁做白痴野送槍俾對方
之前大法官搞墮胎果壇野 共和黨暗地裡已經小喇叭
佩妖婆單野 共和黨真係掩住半邊嘴笑
共和黨而家最驚就係拜登面對現實
同中國合作 搞返好經濟 解決問題
好喇 至少今年裡面 拜登係任何野 都唔好諗住可以得到中國積極回應

而家仲要搞單咁野出黎
係共和黨人眼中 根本就係拜登利用執法機關去進行政治逼害
就算係中間選民眼中 我諗都會認為政治執法味濃
令到侵係共和黨內地位更穩固

如果期中選舉 民主黨大敗 共和黨掌控兩院
拜登等俾共和黨彈劾 佢身邊既人等住被清算

如果民主黨意外可以保住兩院 侵一定發動支持者進行抗爭
首先德州獨立一定正式推動

搞到今時今日咁既局面 都係拜登自己一手造成
明明好多問題 佢上任時就可以解決
但總係要拖 拖到問題越黎越大
拖到自己無彎轉

敗登政治打壓特朗普可恥引發寒蟬效應白色恐怖

引用:
原帖由 kw_lam 於 2022-8-23 15:24 發表
尾角內亂,大家開心,邁向世界和平
外銷轉內銷啫

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]