• 瀏覽: 50,150
  • 回覆: 330
+6
外媒周一(22日)報道,歐洲天然氣價格飆升至夏季平均水平的15倍左右,電力價格刷新歷史記錄。俄羅斯切斷天然氣供應的風險令...

睇無線新聞,
比利時話未來10個冬季都係困難。
@hfceddie 

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/finance/20220823/mobile/bkn-20220823002855884-0823_00842_001.html

歐萌... 仲係小朋友🤣

杜魯多周一在蒙特利爾,會見訪問加拿大三日的德國總理朔爾茨,之後舉行記者會,杜魯多表示,加拿大會為全球能源供應作出貢獻,將探討是否有商業案例可依,將液化天然氣直接出口歐洲。

如果係其他商品升咗15倍應該無人買, 但俄油真係越貴越多人買, 仲要用盧布買

@hfceddie 
俾d評論意見出嚟,
公開討論,
不會 block你喎

歐豬越制裁,歐洲天然氣價格越飆升

冬天升得仲勁呀

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2022-8-23 14:03 發表
歐豬越制裁,歐洲天然氣價格越飆升
奇就奇在呢度,
俄羅斯天然氣主要買家係歐盟國家,
買家都唔買,
但售價就越來越高

引用:
原帖由 andy1958_1 於 2022-8-23 13:58 發表
杜魯多周一在蒙特利爾,會見訪問加拿大三日的德國總理朔爾茨,之後舉行記者會,杜魯多表示,加拿大會為全球能源供應作出貢獻,將探討是否有商業案例可依,將液化天然氣直接出口歐洲。
價格平唔平得過俄羅斯??

歐豬話唔買,燒柴🤫

求仁得仁

引用:
原帖由 andy1958_1 於 2022-8-23 14:01 發表
@hfceddie 
俾d評論意見出嚟,
公開討論,
不會 block你喎
nothing to say

引用:
原帖由 andy1958_1 於 2022-8-23 14:01 發表
@hfceddie 
俾d評論意見出嚟,
公開討論,
不會 block你喎
佢話已移英但日日夜夜上香討尋慰藉可能融入唔到英國日日on居居過日晨

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2022-8-23 14:07 發表

價格平唔平得過俄羅斯??
就算生產價錢相同,
但經過咗加工嘅貨品就肯定貴d啦

主題標籤 #俄羅斯
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]