• 瀏覽: 21,319
  • 回覆: 130
+5
黃大仙樂富邨樂東樓上周四(20日)發生火警,昏迷送院的六旬婦留醫一日後不治,居於同層的11歲男童當日涉嫌縱火被捕;警方今日(22日)將案件改列作誤殺案,該名男童現獲准保釋侯查,須於九月中旬向警方報到。

警方周四晚以涉嫌縱火拘捕11歲男童,初步相信男童曾點燃李婦掛在屋外的衣物。受託照顧男童的表姨曾透露,事發當日其兒子與男童在走廊玩耍。她表示男童出生不久後父母離異,患有自閉症,智商亦有問題,成長環境不太好,但性格乖巧,「不相信他會做出縱火行為」

肯定又係一隻未來嘅黃畜!!!!!!!!!!!!!!
應該係現在嘅黃畜
新聞來源連結:
https://news.mingpao.com/ins/港聞/article/20220822/s00001/1661162628878/樂富11歲男童涉縱火案-案件改列誤殺

「他只是一個孩子」

引用:
原帖由 atkatk002 於 2022-8-23 08:59 發表
「他只是一個孩子」
他只是一個殺人嘅孩子

每日國內150精英後遺症😂

引用:
原帖由 .愛心大使 於 2022-8-23 09:03 發表
顏色精英多是來自呢150人
例子羅湖聰

引用:
原帖由 .愛心大使 於 2022-8-23 09:03 發表
你都係過主吧啦

引用:
唔淮你侮辱泛民!

附件

20190227_22ee839cb0d6f51391ceIKXRH9hWmH8O.jpg(114.49 KB)

引用:
原帖由 金世遺 於 2022-8-23 09:06 發表

你都係過主吧啦
150人 x  365日
你自己計,唔識我幫你計😂

黃C/甲由/黑暴的共同特質:
患有自閉症,智商亦有問題

又係一隻優獸黃屍

引用:
原帖由 atkatk002 於 2022-8-23 09:09 發表

唔淮你侮辱泛民!
原來佢地係愛國份子,點解會比人拉

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2022-8-23 09:05 發表

顏色精英多是來自呢150人
例子羅湖聰
所以咪精英過多囉😈

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2022-8-23 08:55 發表
黃大仙樂富邨樂東樓上周四(20日)發生火警,昏迷送院的六旬婦留醫一日後不治,居於同層的11歲男童當日涉嫌縱火被捕;警方今日(22日)將案件改列作誤殺案,該名男童現獲准保釋侯查,須於九月中旬向警方報到。

警方 ...
「不相信他做...」,咁佢個仔做?

點解唔係水官判案架,可能水官會話呢個係優秀嘅細路。

引用:
真希望200幻垃圾黃畜走清!
咁耐都係掃走十幾幻黃畜!好失望囉

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]