• 瀏覽: 14,995
  • 回覆: 67
烏狗D次大L鑊,
打唔贏就走去搞暗殺?

俄那麼強悍,
肯定有愁必報,
買定花生睇好戲!

其實我都知!

引用:
原帖由 green2016 於 2022-8-22 20:32 發表
俄羅斯總統普京一名親密盟友的女兒,懷疑在汽車炸彈襲擊中喪生,聯邦安全局聲稱已經破案,指控是烏克蘭特勤部門策劃。 死者是29歲的杜金娜,她是政治評論員及哲學家杜金的女兒。杜金被形容為「普京的大腦」。有報道說,杜金可能才是襲擊目標。 案發在當地上星期六晚,杜金娜駕駛的汽車在莫斯科市郊的公路爆炸。調查人員...

有老英情報網
老美衛星偷拍照日日監視動態

協助準確行動 

繼續嘅仇恨戰場只會仍在當地

老美老英最過癮 隔岸飲住紅酒鋸住牛扒
睇人哋家園玩到有幾爛得咁爛

引用:
原帖由 supersupersam 於 2022-8-22 23:30 發表

可以有利証明烏雞係恐怖分子
可以跟美國佬方式
殺冇赦
有哂打烏克蘭理由
爆炸地點係莫斯科,你唔係真係認為係烏軍做啊?不過對於你哋呢啲打手嚟講,只會信對自己有利嘅情報

美國佬及美媒唔出聲既﹖仲未將烏克蘭納粹特勤部隊列為恐怖組織﹖又雙標呀!!

引用:
原帖由 snooboy 於 2022-8-22 21:48 發表
放炸彈條友相信已經沉左落海底 😏
去左柬埔寨?

引用:
原帖由 chun4321 於 2022-8-22 20:38 發表
俄鬼呢D小人,兩面三刀欺負中國多年,侵佔中國東北土地,毛澤東都同俄反面就知吾係好東西
一個少女死左你都可以講到咁遠,文宣兄果然有料,咁緊張要漂白睇黎俄國講既野係真

咁就大難臨頭了

俄毛應該給基輔來個地氈式大轟炸作為報服!

引用:
原帖由 kwokk2014 於 2022-8-23 07:35 發表
烏狗D次大L鑊,
打唔贏就走去搞暗殺?

俄那麼強悍,
肯定有愁必報,
買定花生睇好戲!
今次負責行動既 係烏克蘭人 網上據說有人起左佢底
話佢同亞速營有關

不過今次呢單暗殺事件要留意有無影武者
我唔知俄國點諗 查到乜野
但係你同我講話呢單野美國CIA無份 真係搵鬼信

幾日前 先報導話烏克蘭撤換總司令
當時既解讀係功高震主 澤倫斯基舞佢唔掂
但而家再諗深一層
應該係有人想烏軍改頭換面變成恐怖份子
打散烏軍精銳 向俄國各地發動恐襲
但有人唔同意 所以就要換走佢

普京性格必會十倍奉還,烏克蘭政府高層及其家人會是被暗殺目標。戰情進一步惡化。

十成係普京落的order, 共黨特色話人地做, 其實自己做.

邊有咁簡單呀?可能係國內返普特務所為。

引用:
原帖由 chun4321 於 2022-8-22 20:38 發表
俄鬼呢D小人,兩面三刀欺負中國多年,侵佔中國東北土地,毛澤東都同俄反面就知吾係好東西
幾時取回中國自古以來固有土地

烏克蘭係恐怖主義國家!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]