• 瀏覽: 15,023
  • 回覆: 67
放炸彈條友相信已經沉左落海底 😏

黃畜認烏做老大唔係冇原因
最緊要夠狗

引用:
原帖由 @海東青 於 2022-8-22 21:43 發表

俄羅斯目標是把烏雞去軍事化,當全殲所有軍事人員和裝備就停戰。
實際打完人都唔知有乜著數
戰爭民族純粹係鍾意打架
無啦啦炸到人爛哂
現代社會最後點都要賠
都係希望盡快打完
邊一邊都唔好死咁多人啦

俄羅斯被烏國滲透左?

一講到恐怖襲擊,列為恐怖主義國家,歐美向世人稱反對恐怖主義,俄佬有排頭手照反恐,事發後烏鷄第一時跳出吠吾関事,卽對坐號,烏鷄亡國不是夢!近排烏軍炸俄佬個戰俘營和炮轟核電廠嫁禍俄軍?今次普京大條道理有反恐行動,調派強而有力車臣入烏鷄反恐維和,俄軍反納粹恐怖主義揮軍慢慢推進,等待歐美冬天來臨,使出殺手鐧,令到歐洲面臨惡境,下馬威,等歐豬服臣於俄國,歐豬各大小國冬天自顧,再無多餘能力救濟鳥鷄,烏鷄冬天缺少能源,軍援?老美通貨澎脹國極點,11月中期選舉,澤L司機到時點演戲唱民主歌都無L用,無民主大小別國so佢,到時真正才見到普大帝怎樣將烏鷄國分屍,澤司機會去最近波蘭打卡救援,由於一列為恐怖主義國家,波蘭相信吾會支援烏鷄,烏鷄及澤司機會被偽民主唾棄。

俄羅斯食硬你,烏仔你硬食俄仔的!祝你好運!

拉到人未先?如果咁都拉唔到,FSB好似太過弱雞咗!

杜金被形容為「普京的大腦」。

呢句說話好有問題。

入侵人地國家既獸面 必下地獄 支持者同往!

皇帝吾急,太監急。

引用:
原帖由 ~JW 於 2022-8-22 21:48 發表
即係  司機 已經成為北極熊目標
更可能被CIA殺咗之後,嫁禍俾俄羅斯,
呢個係宅男嘅最後價值。

做美國隻狗和洋奴唯一下場就係>含家剷全家死無葬身之地!

引用:
原帖由 green2016 於 2022-8-22 20:32 發表
俄羅斯總統普京一名親密盟友的女兒,懷疑在汽車炸彈襲擊中喪生,聯邦安全局聲稱已經破案,指控是烏克蘭特勤部門策劃。 死者是29歲的杜金娜,她是政治評論員及哲學家杜金的女兒。杜金被形容為「普京的大腦」。有報道說,杜金可能才是襲擊目標。 案發在當地上星期六晚,杜金娜駕駛的汽車在莫斯科市郊的公路爆炸。調查人員...

烏克蘭跟老尾學壞了,玩暗殺,恐怖主義的行為

引用:
原帖由 green2016 於 2022-8-22 20:32 發表
俄羅斯總統普京一名親密盟友的女兒,懷疑在汽車炸彈襲擊中喪生,聯邦安全局聲稱已經破案,指控是烏克蘭特勤部門策劃。 死者是29歲的杜金娜,她是政治評論員及哲學家杜金的女兒。杜金被形容為「普京的大腦」。有報道說,杜金可能才是襲擊目標。 案發在當地上星期六晚,杜金娜駕駛的汽車在莫斯科市郊的公路爆炸。調查人員...

即係滲透入莫斯科,普京睇路

引用:
原帖由 堅決反對 於 2022-8-22 21:26 發表
希望盡快打完仗
愈打得耐 只會愈死愈多人
美國都係咁諗。
所以CIA 做緊嘢

Cia 原本諗住殺咗普京親信,等普京瘋狂向烏報復
因為殺咗普京親信,如果普京都唔中計,唔大規模報復,佢都好難向國內交代。

如果普京瘋狂反攻,咁就正中美國安排。

不過宜家炸唔死親信,只係親信個女。咁仇都係要報嘅,不過可以慢慢拖住嚟,等過埋冬天先

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]