• 瀏覽: 7,055
  • 回覆: 30
涉及港人的人口販賣慘案續有新進展,警方公布合共接獲三十六宗求助個案,其中二十二人相信仍遭禁錮於柬埔寨及緬甸等地,警方過去三日展開打擊...

其實去咗嗰班友仔,會唔多數係反修例嘅黃畜曱甴

新聞來源連結:
https://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/2366068/即時-港聞-人口販賣-23歲護理男大專生操控美女-搵豬仔-底薪11萬筍工誘騙

班友又貪心,又天真,又傻!理佢把鬼!

又係黃人

正宗出賣手足

香港警察

見到曱甴出事,好開心

底薪11幻…咁都信 仲有咩好講🤷🏻‍♂️

引用:
原帖由 tomymt 於 2022-8-22 11:09 發表
班友又貪心,又天真,又傻!理佢把鬼!
呢啲弱智腦殘,救返都冇撚用

去到變 係你要幫老闆每月兼11萬
唔做電棒電下您😜

引用:
原帖由 Hermas.妹妹 於 2022-8-22 12:13 發表
去到變 係你要幫老闆每月兼11萬
唔做電棒電下您😜
香港真係多弱智

引用:
原帖由 boss.tseung 於 2022-8-22 10:41 發表
涉及港人的人口販賣慘案續有新進展,警方公布合共接獲三十六宗求助個案,其中二十二人相信仍遭禁錮於柬埔寨及緬甸等地,警方過去三日展開打擊...

反修例期間香港二百幾萬人遊行香港人立場唔同,之後疫症好多人失業.可能比屋企趕出來,人肉販子無孔不入,先騙去台灣或者直接騙去柬埔寨絕對唔出奇.

引用:
原帖由 boss.tseung 於 2022-8-22 10:41 發表

你發表呢啲評論咁無良你自己係咪有份做蛇頭背後搵錢?

引用:
原帖由 boss.tseung 於 2022-8-22 12:22 發表

香港真係多弱智
仆*你知唔知唔係淨係香港人呀幾多大陸人都騙咗去嗰度賣器官

引用:
原帖由 boss.tseung 於 2022-8-22 12:22 發表

香港真係多弱智
起碼有200萬

引用:
原帖由 boss.tseung 於 2022-8-22 12:10 發表

呢啲弱智腦殘,救返都冇撚用
虐打,老強都算,拎去劏太殘忍了,點都要救,靠哂阿爺了。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]