• 瀏覽: 3,190
  • 回覆: 15
日本政府表示,首相岸田文雄今早檢測確診新冠肺炎,他有輕微發燒和咳嗽症狀,正於官邸休養。

岸田文雄本月12日曾接種第4劑疫苗。

第1劑與第2劑疫苗接種輝瑞/BioNTech (復必泰)疫苗,
第3劑以及第4劑接種莫德納疫苗。

同竹拜登差唔多喎, 都係打完都係中招

說明今鋪疫情復必泰同莫德納都可write off 啦

新聞來源連結:
https://std.stheadline.com/realtime/article/1865996/即時-國際-日本首相岸田文雄確診新冠-有輕微發燒及咳嗽

唔知係佢中招後會否歸西呢

唔會攪緊一場國葬, 又想整多場咁高興嘛???

好大機會係佩洛臭西傳染比佢...

引用:
原帖由 hwwong 於 2022-8-22 01:39 發表
西衛早早都話加針效用不大啦, 要打就打第二代疫苖, 可惜日本生產唔到第二代疫苖

條友肯定有病

呢的咪搞共存嘅結果, 自己食返晒 。

死架佬,快啲去見安倍啦

發燒是辛苦症狀,不算輕微,但有強勁的身體防衛,如果單獨只有咳嗽症狀才算是輕微

引用:
原帖由 hwwong 於 2022-8-22 01:39 發表
同臭西開會搞左成晚

引用:
原帖由 TWSK73 於 2022-8-22 02:15 發表
死架佬,快啲去見安倍啦
看到,應是好消息喎

引用:
原帖由 阻住地球轉 於 2022-8-22 03:01 發表

同臭西開會搞左成晚
可能係喎,南韓總統去渡假,所以冇事

引用:
原帖由 cwilson1 於 2022-8-22 01:37 發表
日本政府表示,首相岸田文雄今早檢測確診新冠肺炎,他有輕微發燒和咳嗽症狀,正於官邸休養。

岸田文雄本月12日曾接種第4劑疫苗。

...
最緊要人有事

引用:
原帖由 fifa20 於 2022-8-22 12:57 發表

最緊要人有事
日本仔呢輪寸中國,聯美想攪中國嘛,報應!

死得未

曾志偉都確診, 用番呢個post對日本首相確診既標準同回應去對曾生確診啦

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]