• 瀏覽: 11,446
  • 回覆: 71
要幾蠢先會上當!?

邊度黎嘅自信會有呢d三不管東南亞國家用三雞請你班廢青過去打工!??自量下啦唔該!

返到嚟記得收返錢 , 唔好浪費納稅人嘅金錢。

引用:
原帖由 JNC117 於 2022-8-21 15:47 發表

香港飛虎打得贏當地軍隊?
所以咪就係囉, 講就話救人優先, 其實出左香港境, 真係有一定難度。

引用:
原帖由 montejo 於 2022-8-21 12:23 發表

泰國沖訪問咗一個係個邊搵食嘅港人,KK只係其中一個,相對其他,KK已經算幾好……

https://youtu.be/pVaIi2bwm4o
好多謝胡慧沖訪問到一個咁堅料的人。

睇完段片之後,被訪者是在緬甸南部的其中一個園區經營酒吧,個老細就係泰國畀人捉咗姓佘的大陸佬,但原來佢嗰個園區已經算最安全,唔會捉人,由於姓佘老細已經被捉,被訪者都擔心個園區會被軍方接管。

至於KK園區屬於緬甸北部, 真係會通街捉人和綁架,而且還有其他園區運作,被訪者出街都要請十二個軍人保護。

以上的園區都會用毒品來控制人。

引用:
原帖由 DTTN 於 2022-8-21 18:01 發表

睇完段片之後,被訪者是在緬甸南部的其中一個園區經營酒吧,個老細就係泰國畀人捉咗姓佘的大陸佬,但原來佢嗰個園區已經算最安全,唔會捉人,由於姓佘老細已經被捉,被訪者都擔心個園區會被軍方接管。

至於KK園區屬於緬甸北部, 真係會通街捉人和綁架,而且還有其他園區運作,被訪者出街都要請十二個軍人保護。

黃人不停用kk, 講到個度好似得kk……只有大陸人衰咁

引用:
原帖由 DTTN 於 2022-8-21 18:01 發表

咁講法果度重惡劣過北韓?北韓都唔會在外面捉人入去

引用:
原帖由 JNC117 於 2022-8-21 18:16 發表

北韓係唔比你入去!

引用:
原帖由 montejo 於 2022-8-21 18:04 發表

黃人不停用kk, 講到個度好似得kk……只有大陸人衰咁
黃人不嬲都會無限放大。

原來姓佘的大陸佬在南部園區已經算係最有良心,唔會促人劏人,算係一般求財的黑社會。

落到去緬甸北部園區就真係大L鑊。

引用:
原帖由 JNC117 於 2022-8-21 18:16 發表

係。

覺得緬甸直頭唔好去。

其他東南亞國家,都係免得就免。

要查下班呃人去的衰人係咪曱甴黃屍😡😡

得個whatsapp求助電話就當救咗人

保安局長覺得佢唔吹水,拭目以待!

政府軍唔夠打  有精英去

香港人好多叫 kk,而家避之則吉,唔想再比人叫啦!

得空口講白話
有無尼支軍隊成問題
美軍不夠膽入去救美佬

不過己經救援組織做梗野

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]