• 瀏覽: 10,246
  • 回覆: 71
引用:
原帖由 心中有真善美 於 2022-8-21 11:52 發表

人地當地政府都唔敢亂嚟,冇精英軍好大困難!重要聯合打擊!
反政府軍睇黎都係西方全力協助既義士黎,所以邊有人敢動?一動就被八國聯軍制裁

引用:
原帖由 kekeleung 於 2022-8-21 14:01 發表
兩年前,黃絲上街要求解散警隊,兩年後,黃絲報警求助
咩兩年前啦, 就算當時班死曱甴日日叫警察死××, 但萬一班死曱甴甩左條曱甴鬚, 第一句又咪係叫報警, 個班垃圾

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2022-8-21 11:55 發表
已經去到人地嘅地方, 出左香港境, 港府點樣救? 派隊速龍定係飛虎去救? 最多咪搵國際刑警同當地政府, 睇下有冇得搞。
又係 慣左口號式內宣,救人點救? 出飛虎隊去KK園?俾D實質野睇下

貪錢,自己攞嚟

引用:
原帖由 果個大大名車 於 2022-8-21 14:37 發表

反政府軍睇黎都係西方全力協助既義士黎,所以邊有人敢動?一動就被八國聯軍制裁
你講義士係亞速營做挷匪?重有西方支持???有冇作到咁大呀!

小黃人有事唔好報警
靠手足

引用:
原帖由 心中有真善美 於 2022-8-21 11:52 發表

人地當地政府都唔敢亂嚟,冇精英軍好大困難!重要聯合打擊!
呢單野一係出特種部隊,一係講數合理贖金

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2022-8-21 11:55 發表
已經去到人地嘅地方, 出左香港境, 港府點樣救? 派隊速龍定係飛虎去救? 最多咪搵國際刑警同當地政府, 睇下有冇得搞。
香港飛虎打得贏當地軍隊?

引用:
原帖由 心中有真善美 於 2022-8-21 11:57 發表
同當地政府軍合作,如果加埋中國同香港派埋就更好了!
問題係政府軍收左錢?

此風不可!如果係咁我以後都挷幾件攞贖金,長挷長有!

引用:
原帖由 心中有真善美 於 2022-8-21 12:26 發表

咁點解而家先講?佢一早就知!
佢做泰國旅遊大使,講左出黎即刻冇人去東南亞啦,人地都要揾食

引用:
原帖由 心中有真善美 於 2022-8-21 12:28 發表
世界經濟唔好,坐tuktuk嘅人小心啦,而家當地揾食艱難,隨時有人貪心揾快錢嘅當地人做壞事!
預備隨時跳車

引用:
原帖由 JNC117 於 2022-8-21 15:49 發表

佢做泰國旅遊大使,講左出黎即刻冇人去東南亞啦,人地都要揾食
咁而家表態都係比人小,導遊專家竟然......

引用:
原帖由 心中有真善美 於 2022-8-21 15:51 發表

咁而家表態都係比人小,導遊專家竟然......
係咁架啦,邊有導遊信得過?冚得就冚

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]