• 瀏覽: 24,633
  • 回覆: 148
+6
美國日日就係中國中國中國。。。除攪9中國,就冇野做架啦,正一冚家鏟

引用:
原帖由 小李廣花榮00 於 2022-8-21 08:42 發表

梗係啦,有錢乞仲要帶埋個五十歲裙腳仔去添,直頭係巾幗梟雄,有機會繼黃蓉後做丐幫第二位女幫主,死L左之後一於俾裙腳仔繼位,咁就咩著數都舔盡
西西里梗係威到進啦、全球都唔知有幾多人睇緊佢直播、巾幗不讓鬚眉、女中豪傑、話你知咩叫做講得出做得到💪💪💪💪

引用:
原帖由 lawumi 於 2022-8-21 09:15 發表

大陸講過會強硬回應西婆訪台,好似冇講過親自阻止西婆落地,回應方法咪係圍住台灣囉

不過,你哋8月2日的確係興奮到射到成個太個洋都白晒,結果8月3日之後有圍台消息咪啞晒
今時今日只能用「伴飛」之類來打飛機?可悲
真係幾可悲㗎!

附件

God Father Don't Threaten.jpg(76.4 KB)

God Father Don't Threaten.jpg

引用:
原帖由 麻醉 於 2022-8-21 09:26 發表

西西里梗係威到進啦、全球都唔知有幾多人睇緊佢直播、巾幗不讓鬚眉、女中豪傑、話你知咩叫做講得出做得到💪💪💪💪
係呀,人類做唔出嘅野佢做晒

引用:
原帖由 hfceddie 於 2022-8-21 03:40 AM 發表

「伴飛」、「擊落」、「埋葬」,真係笑死咗好多人!
還有“堅”稱拭目以待,笑到碌地

大鑊咁即係美國民主共和兩黨都唔使俾面佢,玩左差唔多十年發爛渣唔認數小學雞外交,終於玩到冇人理佢.

引用:
原帖由 hfceddie 於 2022-8-21 09:27 發表

真係幾可悲㗎!
學咗你老尾隻列根號穿越唔到台海就穿越返8月2日10點繼續興奮

又係匿名,不如調轉話拜登通知中國.叫幫手打佢落嚟!

引用:
原帖由 hfceddie 於 2022-8-21 09:27 發表

真係幾可悲㗎!
其實你咁開心做乜,美國係你老豆?

美國傳媒日日做假新聞,已經信譽破產,除咗班白痴仔,邊個會信?

引用:
原帖由 tinnit 於 2022-8-21 01:41 發表
習主席去上合組織開會,
最緊要同普京傾妥 齊齊夾撚死拜山..
所以依家司機俾佢拋棄,要集中精力搞國內問題同抗中

蓆爛西

美媒又幫美國跌落地哪返吒沙

引用:
原帖由 hungng 於 2022-8-21 04:03 發表
YC同埋三毛不斷係咁講嘅「伴飛」、「擊落」、「埋葬」,
真係笑死咗好多人!
佢哋以為自己喺網上係咁文宣 ,
中國大陸就會中計跟住佢哋咁做 ?
呢班黃西毛實在太天真 …
佢地笑中國打飛機,其實佢哋咪一樣。到中國軍演就話炸魚。但完全無諗過,人地24小時內走去你門口炸魚係咩一回事。井蛙就係安全

引用:
原帖由 錦衣夜行 於 2022-8-21 01:26 發表
美國眾議院議長佩洛西(Nancy Pelosi,又譯作佩羅西、裴洛西及波洛西)不理北京警告,8月2日晚飛抵台灣訪問。這導致北京以大規模軍演進行警告及反

大家都辛苦了,一刀切斷交好過啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]