• 瀏覽: 24,738
  • 回覆: 148
+6
習主席講完, 拜登"邊個佩洛西?".

互扯貓尾。。

自由做乜都得

引用:
原帖由 Blonzz 於 2022-8-21 04:20 發表
中國係紙老虎
英國俾俄佬虐到儍佐,貴汽、貴油、高物價、高通脹、高稅率、大罷工、天氣陰濕、歧視嚴重⋯⋯你們應得的⋯⋯

引用:
原帖由 hungng 於 2022-8-21 04:03 發表
YC同埋三毛不斷係咁講嘅「伴飛」、「擊落」、「埋葬」,
真係笑死咗好多人!
佢哋以為自己喺網上係咁文宣 ,
中國大陸就會中計跟住佢哋咁做 ?
呢班黃西毛實在太天真 …
無必要同佢哋一般見識,中國大把方法可以應對。19年個個都以為中國無辦法搞掂香港叛亂,點知制出國安法,成班人馬上變成死狗。

引用:
原帖由 底層邏輯 於 2022-8-21 07:23 發表

英國俾俄佬虐到儍佐,貴汽、貴油、高物價、高通脹、高稅率、大罷工、天氣陰濕、歧視嚴重⋯⋯你們應得的⋯⋯
英國歧視嚴重?

咁即係點 代表你好威?堂堂超級大國要靠咁樣黎high 畀啲自信好喎

引用:
原帖由 hfceddie 於 2022-8-21 02:03 發表
習近平7月28日晚與拜登通話時,曾要求拜登想辦法讓佩洛西不訪台,拜登稱不會照辦,並解釋稱國會是政府中獨立的機構,佩洛西和其他議員一樣,會就是否外訪自行做決定。

這位官員稱,拜登還在通話中警告習近平,如佩洛西赴台,不要採取挑釁和脅迫行動。

====================================================

唔怪得啦!之前啲「伴飛」、「擊落」、「 ...
漢奸走狗賣國賊以為執到寶

老人登西婆唱雙簧

引用:
原帖由 Blonzz 於 2022-8-21 04:20 發表
中國係紙老虎
國家行每步都盡顯大國本色。

引用:
原帖由 遮打哥 於 2022-8-21 06:50 發表
台灣關你習卒L事呀,你自己都未去過台灣,無資格出聲!
所以嘛要統一囉!統一完一定去。👍👍👍👍

美國總統權力有限係不能阻止任何議員的合法行為

挑釁中國跟本就係老美戰略,就算唔係拜山叫老西去,佢都唔會阻止啦!習大大真係會唔知?明知講都無用,留返啖氣暖肚好過。

淨係想知: 美政府有撥款法案比傳媒作關於中國既古仔, 好奇想知呢個古仔係有幾錢?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]