• 瀏覽: 24,671
  • 回覆: 148
+6
落西同志,敗燈同志唔洗掙功啦!
統一大業,各記一功!

引用:
原帖由 錦衣夜行 於 2022-8-21 01:26 發表
美國眾議院議長佩洛西(Nancy Pelosi,又譯作佩羅西、裴洛西及波洛西)不理北京警告,8月2日晚飛抵台灣訪問。這導致北京以大規模軍演進行警告及反

衰人成日作嘢

引用:
原帖由 ATA0075 於 2022-8-21 04:16 發表
明白啦
大家都係手足
正賤人

引用:
原帖由 Blonzz 於 2022-8-21 04:20 發表
中國係紙老虎
唔肯承認中國強大

引用:
美國眾議院議長佩洛西(Nancy Pelosi,又譯作佩羅西、裴洛西及波洛西)不理北京警告,8月2日晚飛抵台灣訪問。這導致北京以大規模軍演進行警告及反

真係令人回味讀書年代作文堂是自由題~

引用:

唔係喎中國一向公開阻止呢D不當行為,不過美國唔聽, 中國作出任何行動反應責任就應該落在美國身上囉

引用:
原帖由 ax7ax 於 2022-8-21 03:33 發表
唔駛討好美國
美國佬精心策劃,
來一個迫虎(中)跳牆記!

引用:

美媒有無話拜登叫唔郁西姐條臭西呀?

看看前馬來西亞前總理對拜登的評價

美媒??要求??

字眼真攪嘢

引用:
原帖由 tinnit 於 2022-8-21 01:41 發表
習主席去上合組織開會,
最緊要同普京傾妥 齊齊夾撚死拜山..
美畜慢慢滅亡,這是必然的,也是必須的💪💪

引用:
原帖由 hfceddie 於 2022-8-21 02:03 發表
習近平7月28日晚與拜登通話時,曾要求拜登想辦法讓佩洛西不訪台,拜登稱不會照辦,並解釋稱國會是政府中獨立的機構,佩洛西和其他議員一樣,會就是否外訪自行做決定。

這位官員稱,拜登還在通話中警告習近平,如佩洛西赴台,不要採取挑釁和脅迫行動。

====================================================

唔怪得啦!之前啲「伴飛」、「擊落」、「 ...
尾國佬真係窮到慘絕, 只能呆坐一邊發夢去自得其樂, 自我安慰🤭🤭

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]