• 瀏覽: 10,754
  • 回覆: 78
+4
引用:
原帖由 GATEWAY2010 於 2022-8-22 02:14 發表

都係師兄你勁
一嘢打爆佢
唔好噉講 我讀書少 但抄書我一流

引用:
原帖由 arsenal2046 於 2022-8-20 13:11 發表
美國是否有情報J20, J35在一段長時間內仍難以量產嗎?
是否引擎進步又要拖延?
唔同中國開戰咪得囉,正死蠢。佢仲有一招制裁必殺技架。

引用:
原帖由 傲慢遠遠的苦瓜 於 2022-8-21 23:24 發表

殲20都裝備6個旅150架了
殲20都換裝國產太行發動機,在東海上空隱身攔截了美國F35。美國太平洋司令維爾斯巴赫表示,美軍E-3預警機無法及時發現J-20,應該以E-737預警機取代。
殲20能用自身的光電跟蹤系統提早發現F22,而F22沒裝備光電跟蹤系統,F22的航電雷達能力弱于殲20。
殲20戰鬥中隊展示
最近J20又換雷達,新技術是氮化鎵相控陣雷達系統。

這技術是全球中國是首個裝在隱形戰機上的國家。🤫

J35好似最先裝上。

説穿了,美國莫財!

引用:
原帖由 chan198999 於 2022-8-22 21:32 發表

最近J20又換雷達,新技術是氮化鎵相控陣雷達系統。

這技術是全球中國是首個裝在隱形戰機上的國家。🤫

J35好似最先裝上。
J20 隱形?
想多了吧

引用:
原帖由 arsenal2046 於 2022-8-23 15:04 發表

J20 隱形?
想多了吧
咁你點解J20飛到肥電機尾, 要J20開雷達肥電才發現自己奶咗嘢呢?

引用:
原帖由 antiapple 於 2022-8-23 15:28 發表

咁你點解J20飛到肥電機尾, 要J20開雷達肥電才發現自己奶咗嘢呢?
因為這是你說謊
南華早報並沒有這樣說

引用:
原帖由 arsenal2046 於 2022-8-20 13:56 發表

F22再舊
未來20年仍沒對手
你啲咀炮未來100年都有對手

引用:
原帖由 arsenal2046 於 2022-8-23 15:04 發表

J20 隱形?
想多了吧
點解你可以做到個腦唔識更新。

台海軍演看不到J20,但中國早就發佈了J20有出動的畫面。

你哋啲雷達睇唔到J20🤣

引用:
原帖由 arsenal2046 於 2022-8-23 15:45 發表

因為這是你說謊
南華早報並沒有這樣說
SCMP無寫就等同無發生過?
你老母生你出嚟南華早報有無登過? 無!! 咁你係咩嚟? 人?狗?蛙定龜?
但你老尾太平洋司令Kenneth Willsbach confirmed the confronation喎!!
唔信佢? 信你??
有無睇無Aesop's Fables嘅The Frog and the Ox??

引用:
原帖由 simon713 於 2022-8-23 15:57 發表

你啲咀炮未來100年都有對手
我從不咀炮
都是實錘

引用:
原帖由 chan198999 於 2022-8-23 16:28 發表

點解你可以做到個腦唔識更新。

台海軍演看不到J20,但中國早就發佈了J20有出動的畫面。

你哋啲雷達睇唔到J20🤣
台海看不到J20
美國日本也看不到?

于北辰說那是因為J-20沒有來

https://www.youtube.com/watch?v=3knSqC8FuJQ

引用:
原帖由 antiapple 於 2022-8-23 16:55 發表

SCMP無寫就等同無發生過?
你老母生你出嚟南華早報有無登過? 無!! 咁你係咩嚟? 人?狗?蛙定龜?
但你老尾太平洋司令Kenneth Willsbach confirmed the confronation喎!!
唔信佢? 信你??
有無睇無Aesop's Fables嘅The Frog and the Ox??
F35跟J20相遇那段消息來自南早
南早都沒說J20能繞過F35雷達
你怎麼會知道?
所以你肯定說謊,

Kenneth Willsbach更加沒這樣說
你不要說謊了
我看過南早原文

The Frog and the Ox 跟J20有甚麼關係??

你不要再說謊好嗎?

引用:
原帖由 arsenal2046 於 2022-8-23 18:20 發表

你怎麼會知道?
所以你肯定說謊,

你不要說謊了
我看過南早原文

The Frog and the Ox 跟J20有甚麼關係??

你不要再說謊好嗎?
比人Lock-On叫相遇

引用:
原帖由 arsenal2046 於 2022-8-23 18:20 發表

你怎麼會知道?
所以你肯定說謊,

你不要說謊了
我看過南早原文

你不要再說謊好嗎?
傻仔你要接受現實,Fuck35係垃圾級戰機

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]