• 瀏覽: 32,700
  • 回覆: 156
+6
不想同流合污,良心發現想回到俄羅斯,但卻要被處死。

這就是烏克蘭。

引用:
原帖由 s336990 於 2022-8-20 11:26 發表

係阿速營癲啫
就算日本咁變態殘暴,都係叫士兵自殺/發動自殺式襲擊
無睇過歴史資料話批量咁殺“逃兵”“選擇投降嘅士兵”
聽聞烏克蘭政府都係會處決逃兵...

國際人權 L 去左邊??

個國家搞成咁,佢地要多謝果位民選總統,果位明星級成個model常穿軍綠T裇懶型個位,係你地選一個唔懂妥協既領導人!

又嫁禍俄軍

引用:
原帖由 三級警司 於 2022-8-20 09:51 發表
因此應把戰犯送到朝鮮炮決!
送去天竺比
餓男姦

引用:
原帖由 woodydavid 於 2022-8-20 12:31 發表
個國家搞成咁,佢地要多謝果位民選總統,果位明星級成個model常穿軍綠T裇懶型個位,係你地選一個唔懂妥協既領導人!
老人登導演未指示,司機演員點敢停演😂

引用:
原帖由 lctj9 於 2022-8-20 12:28 發表

聽聞烏克蘭政府都係會處決逃兵...
咁烏克蘭政府同亞速營又有咩分別?
好在俄佬收拾咗呢個咁恐怖嘅組織咋
開戰前,我對烏克蘭嘅唯一印像係美女多
原來仲係歐洲子宮
而且仲係納粹

引用:
原帖由 Henrywu18 於 2022-8-20 09:08 發表
俄羅斯國防部周五(19日)稱,亞速營分支「海怪團」(Kraken Regiment)日前在烏克蘭哈爾科夫州,槍決100名...

烏軍自相殘殺,睇來烏克蘭 ...
案件愈揭愈多!

黃絲曾經將亞速營引入香港.

香港真係好彩無事. 唔係成批小黃人被槍了.

引用:
原帖由 奧林巴斯 於 2022-8-20 11:00 發表
警告烏軍只有戰勝俄羅斯先可以活命,這招破斧沉舟未必可以戰勝俄羅斯,但就可以給俄羅斯更多的消耗...
放棄抵抗被俄軍俘虜唔係最好? 

捉鬼行動啫

引用:
原帖由 Henrywu18 於 2022-8-20 09:08 發表
俄羅斯國防部周五(19日)稱,亞速營分支「海怪團」(Kraken Regiment)日前在烏克蘭哈爾科夫州,槍決100名...

老尾放棄司機了,所以用輿論帶到風向了

引用:

我地黃屎唔係不嬲叫呢啲做殺人政權咩?。。。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]