• 瀏覽: 20,228
  • 回覆: 88
+7
俄羅斯天然氣工業公司(Gazprom)8月19日宣布,連接俄羅斯至德國的北溪1號(Nord Stream 1)天然氣管道會在8月31日至9月2日暫時關閉,以作定期維修

白皮豬真係比你玩死啦

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/article/805938?utm_source=01appshare&utm_medium=referral

個標題寫到俄羅斯玩嘢咁
但實際上係要定期維修架啦

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2022-8-20 07:27 發表
俄羅斯天然氣工業公司(Gazprom)8月19日宣布,連接俄羅斯至德國的北溪1號(Nord Stream 1)天然氣管道會在8月31日至9月2日暫時關閉,以作定期維修

白皮豬 ...
又關閉???

Fish & Chips 又要跌價

引用:
原帖由 s336990 於 2022-8-20 07:30 發表
個標題寫到俄羅斯玩嘢咁
咪就係

11月在峇里島舉行的G20高峰會,據說大帝和習大都去,到時場面一定火爆。搞不好便世界大戰。
再唔駛四個重點沖水,用條脷賴得啦。

附件

gas.PNG(122.28 KB)

西方都仲未知邊個先係地球重要國家

留返冬天先維修喇

引用:
原帖由 s336990 於 2022-8-20 07:30 發表
個標題寫到俄羅斯玩嘢咁
唔係咩叫黑媒

維修很難講的,
三天不夠,
應該要30天才安全的!

冬天間歇性關閉三星期
睇吓邊個先凍瓜

真唔明白點解歐豬會甘心被美帝牽着鼻子走,明知這是老美破歐的毒計,還要死跟

西方陣營唔係想「強迫勞動管道」?

引用:
原帖由 6674 於 2022-8-20 08:59 發表
11月在峇里島舉行的G20高峰會,據說大帝和習大都去,到時場面一定火爆。搞不好便世界大戰。
再唔駛四個重點沖水,用條脷賴得啦。
如果期中選舉拜登失去兩院 到時佢仲有無面去G20
G20 apec 習主席都會去
預期有唔少國家會同中國開雙邊會議
原因? 全球經濟衰退來臨
唔同最大貿易國打好關係 傾合作
你估好似 歐美咁 反而四處點火

關三天開一天再關四天 德國豬凍凍凍

主題標籤 #俄羅斯
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]