• 瀏覽: 20,232
  • 回覆: 88
+7
引用:
原帖由 kwokk2014 於 20-8-2022 09:24 發表
維修很難講的,
三天不夠,
應該要30天才安全的!
真係好難講,整整下d仆街 workmanship 又唔得,整好一度第二度又壞,3日又3日,3日再3日,3個月都未必夠

而家出定通告定期維修   遲d就玩法 不定期維修 突擊檢查

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2022-8-20 09:10 發表
留返冬天先維修喇
唔比你儲定氣先, 而家德國話77% full 普京聽到啦 等你用得7788 再開閘

送一粒子彈俾烏軍加一日

引用:
原帖由 2013gundam 於 2022-8-20 09:34 發表

如果期中選舉拜登失去兩院 到時佢仲有無面去G20
G20 apec 習主席都會去
預期有唔少國家會同中國開雙邊會議
原因? 全球經濟衰退來臨
唔同最大貿易國打好關係 傾合作
你估好似 歐美咁 反而四處點火
印尼總統話普京都會去開G20峰會。
到時應該有好戲睇。

最抵死波蘭,自己儲夠能源,今年冬天夠用,已公開講唔會供氣助其他歐盟,因為歐盟有協議要互相幫助,等睇歐盟分裂

引用:
原帖由 6674 於 2022-8-20 10:22 發表

如果民主黨失去兩院,我恐怕他們更加着眼於外交和軍事去爭取支持,這兩個項目總統有特權。到時世界仲亂。
所以準備打仗,甚至係核戰!

引用:
原帖由 心慌慌 於 2022-8-20 09:29 發表
真唔明白點解歐豬會甘心被美帝牽着鼻子走,明知這是老美破歐的毒計,還要死跟
近月歐盟班政棍已經笠水收晒聲

冷九死班歐豬

玩 L 死班歐豬

你班外國大弟真冇用!比人玩死!

凌遲處死

玩L死歐豬9國了

引用:
原帖由 心慌慌 於 2022-8-20 09:29 發表
真唔明白點解歐豬會甘心被美帝牽着鼻子走,明知這是老美破歐的毒計,還要死跟
係因為他們的選舉制度,政棍要的唔係正義唔係國富家強,要的係選票!而選民多數貪心短視和虛榮,而政棍任期通常四到五年,他們重視的自然就係短期利益,所以仇中仇俄,制裁一個敵人去張顯自己勇敢強硬的英雄形象係他們不二選擇,任期完他們掠盡水就走,理得你到時國破家亡吖!他到外國一樣爽YY

引用:
原帖由 u_77543 於 2022-8-20 10:00 發表

美國佬已經將歐洲某部份人操控,全部是用金錢和利誘控制下,所以不用理會歐洲,成班廢了武功,美國佬好早已經想歐洲各國不和,最後要歐元解體,全球好多事發生,都系由英國和美國弄出來,有幾多人知🤪🤪🤪
有樣野不得不佩服美國佬, 全球滲透佢啲針好成功......

扶植司機做烏克蘭總統, 3年時間屠殺烏東親俄斯拉夫人就令普京攻打烏克蘭
2019香港有班泛民攪黑暴, 想拖香港政府落台, 由老美傀儡政權掌控香港
德國拖默大媽落台佢條針上台廢除北溪2號
法國龍仔唔聽話, 用黃背心攪巴黎暴動
Pelosi訪台, 挑起台海戰爭機會
副國務卿走訪太平洋島國, 呼籲抵制同中國結盟
禁晶片供應中國, 打擊華為5G

但事與願違, 似乎樣樣唔喺咁順利

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]