• 瀏覽: 34,071
  • 回覆: 10
  • 追帖: 1
+11
英國周四(18日)再有逾4.5萬名鐵路工人罷工,要求薪金上調追趕通脹幅度。全英半數列車線路無法提供服務,部分也只能有限度

移英 BNOer 強項 罷工 唔知佢地有無一齊參與呢

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20220819/bkn-20220819100135285-0819_00992_001.html

希望班黃人去左 大陰國後 唔好笠水  連罷工都不敢吧

引用:
原帖由 singsingbaby 於 2022-8-19 12:34 發表

自從香港甲由去哂陰國⋯ 陰國就愈黎愈衰⋯
咁咪好囉 不過係驚班 BNOer 頂唔緊 反回來中國香港找著數

引用:
原帖由 singsingbaby 於 2022-8-19 12:38 發表

唔知點解,陰國愈衰,我就愈心涼 夾爽⋯ 我正常嗎?
正常 因為陰國不是我們的祖家。而且陰國又成日對中國指指點點 又做老美條狗

但好奇怪 唔見移英嘅人  Facebook  講呢啲新聞嘅

黃人應該要教下班陰國人 咩叫大三罷

引用:
原帖由 黃金馬3 於 2022-8-19 21:38 發表
好似美國呢類風景線都唔錯!

https://share.huoshan.com/hotsoon/s/KxAfQXCRXu8

正    但 黃人唔敢提呢啲風景線

引用:
原帖由 正傻西4 於 2022-8-19 22:35 發表

支持衝入英國議會及白金漢宮,打爛及燒光所有野。

支持工人效法香港武勇,破壞鐵路及相關設施。
同意。班 BNOer 要使用佢地強項 打 砸 燒  對付英政府

引用:
原帖由 se7endays 於 2022-8-20 08:02 發表

啲BNOers 應該去打爛晒地鐵出入口,放火燒啲閘機,用消防喉放水灌水,2019年啲黑暴分子一樣咁做,反正啲西謊媒體會幫手歌頌黑暴
但好似唔覺移英黃人有幫手攪大罷工 希望佢地拿起勇氣對付英政府

引用:
原帖由 唔岩就要鬧 於 2022-8-20 16:42 發表
唔知條所謂嘅老師 2019 黑暴時 有無話擾民呢 

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]