• 瀏覽: 34,047
  • 回覆: 224
  • 追帖: 1
+11
支持BNO祖國罷工😂😂😂

引用:
原帖由 9big 於 2022-8-19 12:46 發表
但好奇怪 唔見移英嘅人  Facebook  講呢啲新聞嘅
唔通同人講自己柒咗咩打丟門牙和血吞喇

罷工唔關佢地事,佢地職業係整汽油彈同掉磚

好好感受下啦!

好快就燒到班華人, 推高通賬, 
英文又唔好, 增加社會成本, 
又唔帶多D錢去, 竟然走去打工同當地人搶飯碗
記住, 死要做英國鬼, 追夢死左先至得人尊敬, 
千祈, 千祈, 咪死回來, 求政權賜綜援俾你 

好現象,
英狗遍地開花!

堅持呀,曱甴

支持陰國手joke搞大佢,遍地開花

引用:
原帖由 singsingbaby 於 2022-8-19 12:34 發表

自從香港甲由去哂陰國⋯ 陰國就愈黎愈衰⋯
黃畜又早到晚怨天怨地, 乜衰氣都上身啦

黃畜出名腳頭差, 唔到你唔信

要每個月俾錢 入左工會 先有得擺架...
唔係你想擺就擺

引用:
原帖由 9big 於 2022-8-19 11:27 發表
英國周四(18日)再有逾4.5萬名鐵路工人罷工,要求薪金上調追趕通脹幅度。全英半數列車線路無法提供服務,部分也只能有限度

移英 BNOer 強項 罷工 唔知佢地有無 ...
陰蟈「手足」加油, NBOer 曱甴衝去燒佢大陰蒂女皇西毛

引用:
英國周四(18日)再有逾4.5萬名鐵路工人罷工,要求薪金上調追趕通脹幅度。全英半數列車線路無法提供服務,部分也只能有限度

BNOers' 都冇工開, 罷條毛呀 !

引用:

天氣熱、冇wifi、冇人工加.....
梗喺要罷工啦 
罷工救鷹角 !!

移英手足網紅話英國物價平,人工高,倒垃圾修橋築路送貨都好好揾,足夠住幾千呎獨立屋喎。唔通英國清潔工,送貨仔人工高過專業鐵路工?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]