• 瀏覽: 48,733
  • 回覆: 208
+15
引用:
原帖由 幪面超人 於 2022-8-19 12:20 發表
柬埔寨呢啲地方根本不適合外人去,早前仲係電視賣樓盤,想香港人去買,我已經心諗,唔使錢我都唔敢去住。
我而家係柬埔寨緬甸喎,無有怕

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2022-8-19 10:30 發表

其實E+最有能力救呢d人只有中國政府!
香港早年有班打國際線的
靠晒佢哋

世界警賊呢?

睇內文, 01又九唔八加一句, 內地乜乜乜

01個編輯好有問題, 搵國安拉佢啦.

係供養緊個國家?

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2022-8-19 10:17 發表
近期大量台灣和香港民眾被以「高薪就業」騙到東南亞後遭禁錮凌虐,震驚網民。微信公眾號營運者「阿龍」曾在今年初爆料一名大陸男子在柬埔寨被當「血

...
想起以前跟團去玩,夜晚由導遊安排我一個人上部車,去到冇雷公咁遠嘅偏遠地方按摩,再由司機車返酒店,如果吾好彩俾人賣左都得,諗起都驚

引用:
原帖由 遮打哥 於 2022-8-19 10:58 發表

查清楚咩人做未?
無啦啦同一時間,泰國又有,緬甸又有,越南又有,柬埔寨又有,係得中國無,唔覺得好奇怪?
可能出境回國要隔離,啲人無咩事都唔會出境。

逃命都唔咁搵警察,
掂算?

引用:
原帖由 遮打哥 於 2022-8-19 12:40 發表

只有大陸人比人影到虐打,大陸人果然有特權
應尾呆蛙想嫁禍比中國,而家全世界都知呆蛙才是主策劃者,專做詐騙販賣人口,多邪惡呀!

去左果D救到就救, 救唔到都冇法子.
而家最重要唔好再有人上檔.

柬埔寨洪森首相個仔己經係柬埔寨黑社會頭領,勾結埋中港澳台黑幫,呢個國家官員有邊個唔貪污,我睇阿爺應該要出手,其實最多害者係國內人,半年前以網上見到有國內人叫人唔好去柬埔寨,話捉到中國人可賣2萬美金!

應該出兵打佢啦

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2022-8-19 10:48 發表
仲有人敢去柬埔寨玩??
太國都唔敢