• 瀏覽: 59,553
  • 回覆: 7
+15
台灣有人蛇集團以高薪誘騙受害者到東南亞工作,有受害者到埗後慘遭囚禁。台灣警方周一(15日)拘捕一個人蛇集團在台女負責人及3名男子,涉嫌誘騙受

張女手機的動態消息也曝光,可見寫著「心存善念不害人,用心堅持做好對的事,絕不靠背後攻擊成就自己,以上,是我現在惟一會做的事」

雖然呢條差不多肯定係仆街冚家X, 但始終只係疑犯而且唔係知名人士! 點解萊島可以將佢張相無打格post出黎?

贏人先要贏自己! 同樣呃人先要呃自己呢句話真係無錯!

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/台灣新聞/805232/柬埔寨-34歲被捕台灣女蛇頭正面照曝光-涉販賣50多人獲利500萬

如果想將販賣人口集團連根拔就一定首先隱藏佢身份然後要佢講出其他犯人!

咁高調將佢曝光擺明係宣傳多過實際! 相信佢只係替死鬼

怕呢條女會畀人滅口

引用:
原帖由 奧林巴斯 於 2022-8-19 10:09 發表

又或者咁講,佢只不過是眾多蛇頭當中其中一個,仲有十幾廿個未捉到
菜豬婆E+係交功課做下樣!

引用:
原帖由 無盡默默的老闆 於 2022-8-19 10:33 發表
1個都送50人  台巴子仲話得120人去左柬埔寨
推撚晒落條女身上! 菜豬婆咪又話自己立大功囉

引用:
原帖由 無盡默默的老闆 於 2022-8-19 10:33 發表
1個都送50人  台巴子仲話得120人去左柬埔寨
話佢只係賺500萬萊幣? 但係一個腎都唔止值500萬萊幣啦
果然只係替死鬼
https://topick.hket.com/article/2075047/美媒揭器官黑巿買賣價目表 一個腎臟賣155萬港元

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2022-8-19 10:43 發表
台灣政府對台灣人被人口販賣不聞不問
無邦交管乜嘢?

條女雖然衰但係將佢個名同樣曝晒光! 點敢爆大鑊呀? 唔怕滅口咩?

引用:
原帖由 lam_km 於 2022-8-19 16:31 發表
據台媒體報料,“男朋友”也被她順手賣掉了。
睇情形班仆街想將所有罪塞晒落呢條女身上!
菜豬婆亦都可以乘機話自己立咗大功!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]