• 瀏覽: 59,470
  • 回覆: 237
+15
引用:
原帖由 無盡默默的老闆 於 2022-8-19 10:33 發表
1個都送50人  台巴子仲話得120人去左柬埔寨
推撚晒落條女身上! 菜豬婆咪又話自己立大功囉

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2022-8-19 10:05 發表
如果想將販賣人口集團連根拔就一定首先隱藏佢身份然後要佢講出其他犯人!

咁高調將佢曝光擺明係宣傳多過實際! 相信佢只係替死鬼

怕呢條女會畀人滅口
幕後主持人係我,吹咩,拉我吖笨?

附件

f_23397435_1.jpg(40.59 KB)

人肉漫頭現實版

估計衹是替死鬼

背後官員才是大佬

引用:
原帖由 無盡默默的老闆 於 2022-8-19 10:33 發表
1個都送50人  台巴子仲話得120人去左柬埔寨
話佢只係賺500萬萊幣? 但係一個腎都唔止值500萬萊幣啦
果然只係替死鬼
https://topick.hket.com/article/2075047/美媒揭器官黑巿買賣價目表 一個腎臟賣155萬港元

其實後生仔而家要好小心, 天時地利人和全部都唔夾, 基本上成個社會都要趕盡殺絕, 仲邊有咁筍無端端請後生仔!!

台灣政府對台灣人被人口販賣不聞不問

咁陰質要打靶

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2022-8-19 10:43 發表
台灣政府對台灣人被人口販賣不聞不問
無邦交管乜嘢?

現在最容易被人誘騙到別的國家工作,實作是賣豬仔。

如果有豬仔不測,不是親手殺人,系簡接殺人了!罪大惡極!

人渣

引用:
原帖由 bondinhk 於 2022-8-19 10:20 發表

軍伐惡過政府軍, 金三角地區不是浪得虛名.
應該係軍伐=政府軍,視對手而改變

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2022-8-19 09:50 發表
台灣有人蛇集團以高薪誘騙受害者到東南亞工作,有受害者到埗後慘遭囚禁。台灣警方周一(15日)拘捕一個人蛇集團在台女負責人及3名男子,涉嫌誘騙受

...
台灣蔡,帶頭謀財害命台灣自己人,只能講風氣如此。所以香港曱甴愛台灣,手足鬥黃專食人血。
依家我極懷疑,之前話有港人偷渡到台灣,台灣政府又唔開名,又話成功送美國,應該係被台灣政府送去KK園區進行手術死了。

心存善念不害人,用心堅持做好對的事,絕不靠背後攻擊成就自己
說一套做一套

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]