• 瀏覽: 59,578
  • 回覆: 237
+15
民進黨好快會話佢係大陸間諜 

蝦毛一隻,咁耐都唔拉人,一上新聞先拉,其實夠唔夠料?不過收左錢認就有無對都唔重要

引用:
原帖由 人若流水 於 2022-8-20 19:14 發表

我跟隊,好想插入佢講大話呃呆人既小咀,然后射入去!
射哂三個洞

引用:
原帖由 完美傻仔2011 於 2022-8-20 22:09 發表

射哂三個洞
口同屎忽我要,前面留俾你老兄!

如果不是替死鬼,咁就真係後生可畏

佢響應蔡英文嘅新南向政策啫, 咁都犯法? 😉

引用:
原帖由 charlir2005 於 2022-8-20 19:21 發表
民進黨好快會話佢係大陸間諜 
叫佢講係受大陸一帶一路影響, 立即無罪兼有獎金 😉

引用:
原帖由 bystander_2019 於 2022-8-19 10:51 發表
如果有豬仔不測,不是親手殺人,系簡接殺人了!罪大惡極!
誤殺少不了。

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2022-8-19 09:50 發表
台灣有人蛇集團以高薪誘騙受害者到東南亞工作,有受害者到埗後慘遭囚禁。台灣警方周一(15日)拘捕一個人蛇集團在台女負責人及3名男子,涉嫌誘騙受

...
應該係臺灣1450玩嘢,第二張相明明係住喺上海嘅網紅“台妹pkgirl”,佢嘅立場係撐中國反臺獨,大家唔好攪錯。

https://m.toutiao.com/is/jx8YQbu/?=台妹PKGIRL: #中國駐柬埔寨大使館發聲 台灣同胞就是中國公民,這... - 今日頭條

引用:
原帖由 k1l 於 2022-8-19 15:33 發表

好似香土成日賣廣告段片的眼鏡妹
(所以個廣告都係呃人的)
price karen:

寳島pepe 🐸女,港女很多是老千是賊

省政府無能唯有交個人封閉呆島人把口。

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2022-8-19 09:50 發表
台灣有人蛇集團以高薪誘騙受害者到東南亞工作,有受害者到埗後慘遭囚禁。台灣警方周一(15日)拘捕一個人蛇集團在台女負責人及3名男子,涉嫌誘騙受

...
X1000

同民主教耶L手法一毛一樣,要呃人,先要呃自己。。。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]