• 瀏覽: 4,920
  • 回覆: 10
+2
近日有不少台灣人被誘騙前往柬埔寨打工,結果遭到剝削,甚至被摘除器官。台媒周四(18日)報道,台灣彰化市一名女子涉嫌誘騙超

睇個樣已知是蛇蠍美人。

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/cnnews/20220818/bkn-20220818153725952-0818_00952_001.html

引用:
原帖由 johnwong9394 於 2022-8-18 21:33 發表
近日有不少台灣人被誘騙前往柬埔寨打工,結果遭到剝削,甚至被摘除器官。台媒周四(18日)報道,台灣彰化市一名女子涉嫌誘騙超

睇個樣已知是蛇蠍美人。

新聞來 ...
打完這是真的,真係害唔小人。

引用:
原帖由 johnwong9394 於 2022-8-18 21:33 發表

睇個樣已知是蛇蠍美人。

新聞來 ...
蛇頭即係中介
樓價貴唔入得「街頭拳王」數
幾多錢尺佢哋都係說人買的

返正題:審的話要睇佢知幾多……「法理」不容是後判的。

引用:

睇個樣已知是蛇蠍美人。

新聞來 ...
放上社交平台,梗係話心存善念啦
唔通話自己乜都做齊咩
都係想人like,當真就無謂

好靚女,好想上佢.......當啊

講咗幾百年都係咁講色字頭上一把刀

咁快交到人會唔會為平息民憤,嬸嬸即指示下部揾個唔好彩嘅祭旗,更明令下部賺小幾水睇定啲先.

屌你都係心存善意啦, 都係想你開心啫

我諗起丁蟹,話說,冇事業線相?

引用:
原帖由 求知客 於 2022-8-19 14:02 發表
咁快交到人會唔會為平息民憤,嬸嬸即指示下部揾個唔好彩嘅祭旗,更明令下部賺小幾水睇定啲先.
Bingo

附件

f_23397435_1.jpg(40.54 KB)

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]