• 瀏覽: 26,507
  • 回覆: 7
+4
前議員?點解唔搵現任議員?人蠢比人賣豬仔正常,果然痴痴呆呆坐埋一台,連家屬到咁Q蠢

引用:
原帖由 zzhero 於 2022-8-18 15:28 發表

點解都問得出?一睇就知你on9, 有邊個可以搵又可以救得出?講個名來之後睇結果
On 真係無極限,活在自己FF中
真係昆蟲思維冇得救,昆蟲前議員又會救得佢出嚟??唔靠香港政府話中國政府,佢去扮 Rambo隻身去救佢出嚟??睇怕真係唔知邊個先係戇鳩。
個堆昆蟲前議員,最多最叻咪發現佢俾人切片後,r 下著數,幫佢家人眾籌囉😆😆🤭

引用:
原帖由 zzhero 於 2022-8-18 17:35 發表

你個on9仔,講白啲睇正牌醫生無效就會試吓偏方
睇吓人哋救援組織搵乜人
戇鳩小陣啦你,救援組織你估個個都救咩, 排隊都未輪到個兩隻蠢昆蟲

人口販賣|至今收20宗港人求助8人被困緬甸生死未卜 保安局成立專責小組調查

https://www.stheadline.com/港聞/3131340/

基本上昆蟲又好人類又好,有香港身份證就會幫。
GASO???單係呆灣都幾千件,幾時輪到香港昆蟲?

引用:
原帖由 zzhero 於 2022-8-18 17:51 發表

睇真啲#141 張圖啦on9 仔,宜家真正幫到人既係乜嘢人?點解救援組織要向佢哋求助?有能力但又唔出手有屁用
https://www.hk01.com/社會新聞/805294/柬埔寨騙案-政府接20港人求助-12人已安全-8人仍禁錮在緬甸?utm_source=01webshare&utm_medium=referral

救援組織救咗幾多個香港人

引用:
原帖由 H叔 於 2022-8-18 18:01 發表
個仔蠢,點知家屬更蠢,搵前區議員係咩玩法😂
諗住條前昆蟲議員,Rambo 上身隻身去救掛🤭🤭🤭

引用:
原帖由 沉默的肥龍 於 2022-8-18 18:10 發表
前已完話我依家都無糧支
點幫你?
被切片後,可以r 下著數,幫家屬眾籌。

引用:
原帖由 fileefeinei 於 2022-8-18 20:33 發表

係錢區議員 識眾籌先係重點
心照不宣😂😂😂

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]