• 瀏覽: 7,681
  • 回覆: 32
+2
已解散的「支聯會」被控煽動顛覆國家政權案,前副主席鄒幸彤早前就解除交付程序的傳媒報道限制被拒,提出司法覆核並勝訴,案件昨在西九龍法院提堂。主任裁判官羅德泉據高院裁決解除報道限制,另批准鄒幸彤提出的初級偵訊改為公開進行,排期9月2至13日審理。

唔認罪可以享受多好多日免費食宿,每逄佳節又有加餸,的碓令人生更加精彩

新聞來源連結:
https://www.dotdotnews.com/a/202208/18/AP62fdaac5e4b0adad9d536895.html

慎思守法 遠離暴行
萬般帶不走 唯有業隨身
反左中共幾10年家下唔認??? 

引用:
原帖由 Henrywu18 於 2022-8-18 11:10 發表
已解散的「支聯會」被控煽動顛覆國家政權案,前副主席鄒幸彤早前就解除交付程序的傳媒報道限制被拒,提出司法覆核並勝訴,案件昨在西九龍法院提堂。主任裁判官羅德泉據高院裁決解除報道限制,另批准鄒幸彤提出的初級偵訊改為公開進行,排期9月2至13日審理。

手足話睇見果個西樣都想嘔

引用:
原帖由 Henrywu18 於 2022-8-18 11:10 發表

唔認罪即係堅持自己做既係啱,咁坐多10碌8碌拉

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2022-8-18 11:12 發表
反左中共幾10年家下唔認??? 
成手武器都敢叫手無寸鐵
根本就無恥

不認不認還需認, 無咗陪審團睇吓黃圈首粥點救到你地

引用:
原帖由 溫暖老練的蔬菜 於 2022-8-18 11:43 發表

唔認罪即係堅持自己做既係啱,咁坐多10碌8碌拉
人地話當staycation

話 L 之佢

李呃人幾時嘔返啲錢出嚟

你地唔認反共D黃人會好L失望喎!

引用:
原帖由 Henrywu18 於 2022-8-18 11:47 發表

人地話當staycation
真係夠風涼水冷

呢啲人渣點肯認有罪

死曱甴

引用:
原帖由 溫暖老練的蔬菜 於 2022-8-18 12:02 發表

真係夠風涼水冷
隨時住到無敵海景房😂

支聯會年年叫  結速一黨 國安法生效仲叫 就係犯咗顛覆政權 唔到你唔認

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]