• 瀏覽: 29,027
  • 回覆: 129
  • 追帖: 2
+8
提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 睇天做人 於 2022-8-18 10:52 發表
根本就係去打工
係人都知, 呢個係去美國做全球惡賊之前既訓練班, 所以台灣咁多人去

引用:
原帖由 一次奇妙的 於 2022-8-18 13:21 發表
台灣人真賤格
唔好咁講, 有咁既政府, 有咁既地方, 台灣人做呢D野, 一D都唔出奇, 呢D只係適者生存
如果當日香港黑暴淪陷了, 恐怕我同你, 今日都要無恥地做埋黑暴, 指鹿為馬, 作奸犯科

如果人家是自願,你斷人米路做乜?

引用:
原帖由 007kk 於 2022-8-18 13:30 發表
如果人家是自願,你斷人米路做乜?
恐怖

自作孽不可活......

引用:
原帖由 supremeabc 於 2022-8-18 10:40 發表
天作孽尤可恕自作孽不可活 ! 你要死唔俾你死咩 !? 呢啲說話係真理 ! 幫咗你救你一命都完全唔知感恩逃過鬼門關 !

...
NGO 就是主謀!受害人仲要向兇嫌講多謝????

佢話明明呃多個自己人過去,佢就可以回復自由身,今次俾佢救左,變到錢都收唔返

點解要等救援組織?多數係中國人,大陸政府可以派支軍隊去救人,順便瓦解果班無人性。美國都可以派兵出國殺拉登,點解中國唔得?宜家台灣咁大力宣傳,你救返台灣人好過做多10次軍演

引用:
原帖由 supremeabc 於 2022-8-18 10:40 發表
天作孽尤可恕自作孽不可活 ! 你要死唔俾你死咩 !? 呢啲說話係真理 ! 幫咗你救你一命都完全唔知感恩逃過鬼門關 !

...
你哋班鄉土無人性,中國公民都係佔大多數

因為人地唔說感謝就唔救受害人? NGO

引用:
原帖由 banjo. 於 2022-8-18 10:47 發表
台灣省人自作孽.
白皮書話台灣係'特別行政區'

會唔會民進黨有黨員係有份騙人去

引用:
原帖由 過去跳動的水樽 於 2022-8-18 12:09 發表
前幾日唔係有台灣媒體報道話D人係知道去做詐騙所以先去㗎咩
好大機會真係去做詐騙 但為左洗白 出左呢件事 ngo唔好浪費精力同金錢去救呢班台灣雞同蟾蜍

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]