• 瀏覽: 28,994
  • 回覆: 178
+16
前觀塘區議員陳易舜近日捲入金錢糾紛,被人指控「問大量人借錢唔還」。他隨後發文道歉,並承認自己沉迷投資及賭博,又指自己拖欠眾人一大筆金錢

yc黑暴衰已完走數就梗㗎啦!

新聞來源連結:
https://std.stheadline.com/realtime/article/1864783/即時-港聞-前區議員陳易舜認沉迷投資賭博-拖欠老師同學議助等人70萬

咁嘅人都可以當選區議員,唔係盲撐的話,都唔知點形容嘞

捉佢拍新一冊⋯捯錢💰落海廣告

Eason Chan? 

Again, evidently yellow cockroaches are all fucking liars! 

引用:
原帖由 ansonkpl 於 2022-8-17 11:34 發表
2019當選嘅皇速區議員, 唔係白痴就係罪犯

70萬渣吓.........咁少錢種仇一下就攪惦啦

睇個樣已經浮現左一個字

引用:
原帖由 ansonkpl 於 2022-8-17 11:34 發表
咪係囉,垃圾何其多.Anyway,連小西灣同西灣河都搞錯既都有人投票俾佢,莫名其妙

借錢容易追債難

呢條舜仔個咀型睇起上黎唔錯唔錯,看來有些料到,我喜歡!

引用:
原帖由 習總囊囊 於 2022-8-17 11:49 發表

咪係囉,垃圾何其多.Anyway,連小西灣同西灣河都搞錯既都有人投票俾佢,莫名其妙
所以真係唔應該盲撐,要睇是否真係做嘢,唔係乜都反反反或撐撐撐

引用:
藍田多黃人

眾囚開始未?

賤啦支

(普通話)

引用:
原帖由 champion2005 於 2022-8-17 11:25 發表
前觀塘區議員陳易舜近日捲入金錢糾紛,被人指控「問大量人借錢唔還」。他隨後發文道歉,並承認自己沉迷投資及賭博,又指自己拖欠眾人一大筆金錢

陳易舜,政界Eason Chan,佢老豆老母點諗架

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]