• 瀏覽: 40,416
  • 回覆: 186
+5
引用:
原帖由 SOHEUNG 於 2022-8-17 12:23 發表
錯晒啦, 廣告只要改泰國只聘黃色類人士, 包有200萬人去泰國
亞布泰出呢d廣告,黃絲200%信。

果段對話好明顯就係明呃。

現代賣豬仔!除出賣奴力仲要比人活割器官,連屍都冇

大集團騙子呃小型騙子

引用:
原帖由 zxcvv 於 2022-8-17 11:02 發表
社會垃圾太多,清咁尐係好。
少咁D蠢人都未嘗不是好事

師傅教落:
呢個世界永遠唔會有咁撚大隻蛤乸隨街跳咖傻仔???
貪心後果就係得個貧呀!!!
真係多蠢人???

阿爸教落,便宜莫貪!去到外地,人生路不熟,到時出咗事嘅話,你就苦過DD🧐🧐🧐

要搵快錢就易中招

引用:
原帖由 東熱汁男 於 2022-8-17 15:11 發表
現代賣豬仔!除出賣奴力仲要比人活割器官,連屍都冇
古語有云: 銀包無帶係身唔緊要, 最值錢既野就係你身上

引用:
原帖由 達賴喇嘛十五世 於 2022-8-17 11:04 發表
見到殘體字,就知係騙局
用字體分辨到D咩?大把人故意打簡體扮大陸人,唔通打英文就係美國人咩。睇返過往拉到詐騙集團案例,台灣人絕對不在小數,根本全世界都有罪犯犯罪,同種族人種一D關係都冇。

泰國金融業都唔缺人,為咩要去外地請人?

又話出洗釣魚

引用:
原帖由 touya08 於 2022-8-17 16:15 發表

古語有云: 銀包無帶係身唔緊要, 最值錢既野就係你身上
佢地未收錢比安家費!以前賣豬仔都收左人工先,蠢

引用:
原帖由 紅制 於 2022-8-17 16:24 發表

用字體分辨到D咩?大把人故意打簡體扮大陸人,唔通打英文就係美國人咩。睇返過往拉到詐騙集團案例,台灣人絕對不在小數,根本全世界都有罪犯犯罪,同種族人種一D關係都冇。
其實我真係唔明, 佢地果班反中仇中既小黃人點解仲用中文, 以佢地既邏輯係咪代表佢地「表面反共, 內裡舔共」不認不認還需認, 就算5+1攞埋真BC, 外表都仲係中國人面孔, 體內流緊中國人既血.

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]