• 瀏覽: 15,437
  • 回覆: 93
  • 追帖: 1
+2
藝術品D野只要搵到有人蠢過你就放得到

又係831  2.0

引用:
原帖由 JamesJamesLau 於 2022-8-17 08:38 發表
屌根本呢d YouTuber算把啦
奇怪就係而家d人一味信
現在啲人無乜腦。

引用:
原帖由 runforlife 於 2022-8-17 09:01 發表

46.7 萬 YOUTUBE 用戶訂閱
我懷疑只是水份,大部分自己班打手,谷起。

有水科水,無水散水~~
如果比誠誠 見到呢隻限量公仔,
可能會出 1仟萬 來搶購添!
才報價 60萬,真貼地呢……

引用:
原帖由 Easoncc 於 2022-8-17 06:46 發表
YouTube Arho TV Sunny、Creamy 被指控引導青少年觀眾投資購買NFT後,Sunny再被踢爆網店轉售淘寶貨,一直風波不斷,影片完全停產。而近日又有網民

...
60萬印尼盾

香港YTer呢個圈好黑暗
sunny D片唔知紅乜野 反正當年講起佢 就只係會話得佢條女可以睇一睇
回顧返佢幾時紅 咪係黑暴果期 食人血饅頭
而家果班所謂紅既yter有幾多唔係食人血饅頭先飊起

果期 真係發生左好多事
達哥被狙擊逼表態 仲有一個叫屎萊姆既俾班人鬥死左
基本上果時批鬥佢既 都係成日post 淘寶片 佢住係內地開公司
最離譜 亦最搞笑既係
話佢係大判頭 所有想接內地手遊工商既yter 都要埋佢堆
包括微辣

正常人用腦諗下都知道係on9
但真係有人信 仲有唔少人拍片係咁講
無他 果2-3年 香港YTER彈得最起 唔係乜野百萬大J 亦唔係廚師馬田 亦唔係呢個sunny
而係呢個屎萊姆
但佢彈得起 係因為佢夠勤力 每日post片 持續一年
先至造到個勢出黎

總之香港YTER呢個圈近年真係好黑暗
班黃人 暗黃都開始不演 圍起黎文革式批鬥批倒對手

引用:
原帖由 runforlife 於 2022-8-17 09:01 發表

46.7 萬 YOUTUBE 用戶訂閱
說好的二百幻加一呢?未到即係黃屍外一個都冇。

引用:
原帖由 JamesJamesLau 於 2022-8-17 08:38 發表
屌根本呢d YouTuber算把啦
奇怪就係而家d人一味信
某台個12人都大把人信同追隨啦
何況一些9UP YOUTUBER
只要2019-2021年間話自己是黃, 就有班傻仔會FOLLOW

引用:
原帖由 你老有 於 2022-8-17 09:08 發表
有水科水,無水散水~~
如果比誠誠 見到呢隻限量公仔,
可能會出 1仟萬 來搶購添!
才報價 60萬,真貼地呢……
黃瓜叔?

引用:
原帖由 kingkong_hk 於 2022-8-17 09:01 發表
藝術品D野只要搵到有人蠢過你就放得到
道理同nft一樣,有價無市,咪製造一個環境出黎

黃呃黃,合理

引用:
原帖由 zxcvv 於 2022-8-17 09:12 發表

黃瓜叔?
別想太多…

係而家d人一味信

大千世界....

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]