• 瀏覽: 22,530
  • 回覆: 133
正........
到時可以住山頂獨立屋.

引用:
原帖由 買尾國股等跳樓 於 2022-8-16 18:51 發表

人類滅亡,對地球,大自然,其他生物都係好事
你快d係地球消失啦

引用:
原帖由 三級警司 於 2022-8-16 19:44 發表

咁第三次超級機器人大戰呢?
呢個?

如果美國敢打
我地一樣唔怕死

屌有50億人一齊死
怕美國佬條撚
打咪打

引用:
原帖由 jerrytpk1122 於 2022-8-16 18:13 發表
死多啲人,之後就少啲污染。
以你既理論,你都係製造污染嘅人,咁製造污染嘅人要死,咁你都。。。。

人類自取滅亡

美國有雷神奇俠

最緊要美國老死清光 盎薩集團死清光 

引用:
原帖由 東方純情的馬桶 於 2022-8-16 18:51 發表
原來美俄核大戰都唔會人類滅亡。
又係喎

吹到咁大  即係冇事

引用:
原帖由 Henrywu18 於 2022-8-16 18:12 發表
一項最新發表的研究報告警告,一旦美國和俄羅斯全面爆發核戰,將會觸發全球大飢荒,估計世界各地總共會有超過50億人死亡,相等於現時全球人口

邊個㩒得快D多D

引用:
原帖由 Henrywu18 於 2022-8-16 18:12 發表
一項最新發表的研究報告警告,一旦美國和俄羅斯全面爆發核戰,將會觸發全球大飢荒,估計世界各地總共會有超過50億人死亡,相等於現時全球人口

乜春研究嚟架?全球大半人口居住係北半球,北半球爆發核戰整個北半球最多死淨一成人,而哩一成人會因為輻射影響而變種,最終人類消失係北半球。南半球好小小,死一半人,仲會遲D變種。結果係人類絶種。
不過就算冇核戰,人類都會係一百年內絶種,因為整個地球已經被完全膠化,海洋,土壤,動植物體內存有大量微塑膠,生殖能力大幅下降,地球下一次生物大減絶即將降臨。

核爆即刻屎,好過慢慢餓屎,  係就放多幾粒。。

引用:

其實所有人類係應該要死 大家支持核戰

上太空站住幾年,避一避。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]