• 瀏覽: 40,879
  • 回覆: 226
  • 追帖: 1
+14
引用:
原帖由 boss.tseung 於 2022-8-16 17:36 發表
童裝店Chickeeduck去年底宣布,今年下半年將撤出香港市場。其社交媒體專頁昨晚再發文指,藝術生活百貨亦將會陸續根據租約結束營業...

點會、拜燈一定賣老尾貨比你速磅水

原來係國貨?  咁真係誤會左佢  

曱甴經濟圈在國安法治下只能極速收你老母個皮!!! 

又話齊上齊落, 原不來係有事閃先

Cheappy duck!!你返嚟呀!!唔好走呀!!無左你,班仆街冚家鏟韭黃點算呀?你返嚟呀!!

引用:
原帖由 CS601P 於 2022-8-16 17:47 發表
條友不是反中咩..
點解他又埋怨斷佐內地的供應鍊....
一面反中,一面又要中國貨...
呢d叫做鳩唔對心😁

引用:
原帖由 starr 於 2022-8-17 15:02 發表
原來係國貨?  咁真係誤會左佢  
師兄誤會以為佢賣緊Made in歐西美嘅貨呀?😁😁

引用:
原帖由 behappy1997 於 2022-8-17 11:10 發表
可能佢本來想賣豬嘴,頭盔,索帶,記者反光背心等等暴動物資,結果黃黑人冇L用走嘅走,縮嘅縮
果隻白粉公仔點算,咪要掉撚咗去堆填區?😁

供應鏈在大陸?

引用:
原帖由 boss.tseung 於 2022-8-16 17:36 發表
童裝店Chickeeduck去年底宣布,今年下半年將撤出香港市場。其社交媒體專頁昨晚再發文指,藝術生活百貨亦將會陸續根據租約結束營業...

眾籌、上網賣慘、攪掂

原來都係靠大陸供貨,點對得住你班手足?

真係抵L死

做乜搵大陸供應啫,去搵歐美供應商丫麻😂

引用:
原帖由 牛熊分界線 於 2022-8-17 17:06 發表
又話齊上齊落, 原不來係有事閃先
這是常識吧

在國安法下還會給你源源不絕地賺錢謀獨嗎? 想創你的曱甴心了!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]